Taalcursus Portugees in Portugal voor leraren


Als leraar Portugees jouw taalkennis opfrissen? Dan is een taalcursus Portugees voor leraren in Portugal de perfecte manier! Portugal is een geliefd vakantieland en dat is zeker niet voor niets: het heeft namelijk voor ieder wat wils. Een prachtige natuur, adembenemende kustlijn, bruisende steden en een aangenaam klimaat. Naast het bestuderen van de Portugese taal wordt je helemaal ondergedompeld in de cultuur van het land. 

Wat houdt een taalcursus Portugees voor leraren in?

Speciaal voor leraren bieden wij taalcursussen aan gericht op de kennis van de Portugese taal, onderwijstechnieken en vakdidactiek. De cursus bestaat uit 2 weken waarin je 6 lesuren per dag hebt. De lesgroepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. Na het doorlopen van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat. Wij bieden lerarencursussen Portugees aan in Lissabon.

Portugees leren voor leraren in Lissabon

Voor leraren bieden wij de mogelijkheid om Portugees te leren in Lissabon. Lissabon is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en staat natuurlijk bekend om de steile straatjes en beroemde trams. Je vindt er schilderachtige, smalle straatjes, maar ook brede winkelstraten en pleinen met fonteinen. De stad is gelegen aan de rivier de Taag, wat Lissabon een belangrijk economisch centrum maakt. Beroemde bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Torre de Belém, Praça do Comércio en de wijk Bairro Alto. 

Waar verblijf je tijdens een lerarencursus in Portugal?

Tijdens een taalcursus Portugees voor leraren in Portugal heb je verschillende accommodatiemogelijkheden in Lissabon. Je kunt kiezen om te verblijven in een gastgezin, appartement of residentie. Wanneer je jezelf compleet wil laten onderdompelen in de Portugese taal en cultuur, dan raden wij het verblijf in een gastgezin aan. Het verblijf in een gastgezin is een unieke kans om te ervaren hoe Portugezen leven. Hier heb je een eigen kamer en maak je gebruik van de faciliteiten van de woning van het gezin. Wil je juist meer in contact komen met andere cursisten van de taalschool, dan kun je kiezen voor een appartement of residentie. Bij een appartement heb je een eigen kamer en deel je gemeenschappelijke ruimtes zoals de badkamer, keuken en woonkamer met medecursisten. De residentie is gelegen op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de school en ligt in een leuke wijk met winkels en barretjes. Hierbij heb je ook een eigen kamer (met balkon) en deel je de badkamer met andere cursisten van de taalschool. De residentie is beschikbaar in de maanden juli en augustus.  

Erasmus+ cursussen voor leraren

Voor leraren en ander personeel van een onderwijsinstelling is het mogelijk om een Erasmus+ (KA1) subsidie aan te vragen voor een taalcursus naar het buitenland. Wij bieden een verscheidenheid aan cursussen aan die voldoen aan de eisen van deze subsidie. Een subsidie kan worden aangevraagd door de onderwijsinstelling zelf. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Zie jij een taalcursus in het prachtige Portugal wel zitten? Wij helpen jou graag met het organiseren van deze onvergetelijke taalreis. Wil je al onze mogelijkheden bekijken? Ontdek dan alle taalreizen naar het buitenland op onze website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes