Taalreizen Portugees voor leraren


De Portugese taalreizen voor leraren geven beginnende of ervaren leraren de mogelijkheid hun kennis van het Portugees te perfectioneren en op te frissen. Zo leer je meer over o.a: de lesmethoden, didactiek en technieken om Portugese les te kunnen geven. Wanneer je van reizen houdt en toch nuttig bezig wilt zijn dan is een taalreis de ideale uitkomst. Je leert de taal van het land kennen en daarbij ook de cultuur en gewoontes. Op deze manier leg je ook sneller contacten met de lokale bevolking.

Waarom een lerarencursus Portugees?

Ben je een leraar Portugees en wil je je kennis van de Portugese taal verbeteren én meer te weten komen over onderwijstechnieken en vakdidactiek, dan is een taalreis Portugees voor leraren zeker iets voor jou! Deze cursus is ideaal om je professionele “skills” tot een hoger niveau te tillen.

Wat houdt een lerarencursus in?

Tijdens de taalreis Portugees voor leraren heb je van maandag tot en met vrijdag 5 lesuren per dag intensief les in een groep van maximaal 8 personen. Tijdens deze lessen verbeter je de Portugese taal en didactische vaardigheden die je nodig hebt bij het lesgeven. Je krijgt les van gekwalificeerde docenten die ervoor zorgen dat je grote stappen maakt in je taalkennis en vaardigheden. Tijdens deze taalreis zal je je niet snel vervelen. De Internationale taalschool biedt, naast taallessen, ook verschillende activiteiten en excursies aan.

Waar volg je een taalcursus Portugees voor leraren?

Waar kan je beter de Portugese taal leren dan in Portugal zelf? Portugal is voor veel toeristen een geliefde vakantie bestemming. Het land heeft naast het vaste land ook nog eilandengroepen waaronder Madeira en de Azoren. Je zal tijden je taalreis Portugees voor leraren ervaren dat de inwoners erg vriendelijk en gastvrij zijn. Ga na de lessen met andere cursisten de stad in en verken de omgeving. Je zal versteld staan van al het moois wat daar te vinden is.  

In welke stad is de taalreis?

De cursussen voor leraren vinden plaats in de hoofdstad Lissabon. Lissabon is gelegen aan rivier de Taag, het heeft een belangrijk cultureel en economisch centrum. Het is een grote stad met vele bezienswaardigheden. Portugal biedt je een unieke ervaring. De taalreizen Portugees voor leraren vinden plaats op onze partnerschool CIAL in Lissabon, deze is gelegen in het centrum van de stad. De school bestaat al 30 jaar en biedt ook de mogelijkheid om de Portugese cultuur te leren kennen.

Wil je meer informatie over onze taalreizen Portugees, bel of mail ons gerust. Op onze homepagina vind je ook meer informatie over alle taalreizen in het buitenland met StudyTravel.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes