Portugees leren in Lissabon voor leraren


Wil jij als leraar jouw Portugese taal opfrissen? Tijdens een taalcursus voor leraren in Lissabon zul jij je zeker niet vervelen! Lissabon is een geweldige stad met genoeg te zien en beleven! Met allerlei bezienswaardigheden, zoals het Rossio plein, of één van de leuke wijken Baixa, Bairro Alto en Alfama, kun je naast Portugese lessen ook echt de sfeer van dit land proeven. Een echte aanrader als je in Lissabon bent is de Pastel de Belém: een klein pasteitje gevuld met room en bestrooid met kaneel en poedersuiker!

Een lerarencursus Portugees volgen op een internationale taalschool

De taalcursus Portugees voor leraren in Portugal kun je volgen op onze taalschool in het centrum van Lissabon. De school bestaat al 30 jaar en biedt naast het taalonderwijs ook de mogelijkheid om de cultuur van de Portugezen te leren kennen door het organiseren van verschillende activiteiten. De school is voorzien van een bibliotheek en mediatheek om op een professionele manier Portugees te leren.

Waar verblijf je tijdens een lerarencursus in Lissabon?

Tijdens een lerarencursus in Lissabon heb je de mogelijkheid om te verblijven in een gastgezin, appartement of residentie. Afhankelijk van wat je doel is, kun je kiezen voor de accommodatie. Wil je bijvoorbeeld compleet ondergedompeld worden in de Portugese cultuur én buiten de cursus om zoveel mogelijk Portugees spreken? Dan raden wij aan om voor een gastgezin te kiezen. Hier verblijf je bij een Portugees gezin en leer je hoe de échte Portugese leven. Wil je juist jouw medecursisten van de taalschool beter leren kennen? Dan is het verblijf in een appartement of residentie aan te raden. In een appartement heb je een eigen slaapkamer, maar deel je de badkamer, keuken en woonkamer met medecursisten. Wanneer je in de maandag juli en augustus de lerarencursus wil gaan volgen, dan is het mogelijk om te overnachten in de residentie. De residentie bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van de school in een leuke wijk met winkels, restaurants en barretjes. 

Wat houdt een taalcursus Portugees voor leraren in?

De taalcursus Portugees voor leraren bestaat uit 2 weken waarbij je 6 lesuren per dag les hebt in kleine groepen. Tijdens de lessen wordt er vooral aandacht gegeven aan het perfectioneren van de taalkennis van het Portugees, vakdidactiek en onderwijstechnieken. De lerarencursus in Lissabon voldoet aan de eisen van de Erasmus+ subsidie. Naast de lerarencursus verzorgd de school ook verschillende activiteiten en excursies, zodat je naast de taal ook de omgeving leert kennen. Zo kun je deelnemen aan bezoeken aan musea, monumenten, bezienswaardigheden en excursies buiten de stad. Maar niet alleen op cultureel vlak worden er uitstapjes gedaan, de school organiseert ook kroegentochten, filmavonden en diners. 

Erasmus+ subsidie

Speciaal voor docenten en overig personeel van een onderwijsinstelling bieden wij cursussen aan die voldoen aan de eisen in het kader van Erasmus+ KA1 subsidie. Deze subsidie kan worden aangevraagd vanuit een onderwijsinstelling. Mocht je hierover meer vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Wil jij meer weten over de taalcursus voor leraren in Portugal? Neem dan contact met ons op; wij helpen je graag met het vinden van de juiste cursus. Wil je al onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Leraren op CIAL Centro de Linguas

De lerarencursussen Portugees vinden plaats op onze partnerschool CIAL, gelegen in het centrum van Lissabon. Deze school bestaat al 30 jaar en biedt naast het taalonderwijs ook de mogelijkheid om de Portugese cultuur te leren kennen. Je hebt les in één van de moderne ingerichte klaslokalen. Ook heb je toegang tot de bibliotheek en mediatheek van de school (met audio- en videomateriaal). lees verder »
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €600

Weer in Lissabon

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 21 13 10
June 25 15 11
July 27 17 12
Aug 28 17 12
Sept 26 17 9
Oct 22 14 7
Nov 17 11 6
Dec 15 9 5
Jan 14 8 5
Feb 15 8 7
Mar 17 10 7
Apr 20 12 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes