Duits leren in Hamburg voor volwassenen


In het noorden van Duitsland ligt de belangrijke havenstad Hamburg. Met bijna 2 miljoen inwoners mag Hamburg zich de op één na grootste stad van Duitsland noemen. Een mooie bestemming voor volwassenen om Duits te leren dus! Duits leren in Hamburg betekent Duits leren in een metropool waar van alles te beleven is. De stad is rijk aan musea, bezienswaardigheden en plekken waar je de geschiedenis van de stad kunt terugzien. Uiteraard zijn er ook ontelbare ‘biergartens’, restaurants, bars en andere faciliteiten. Dit alles maakt Hamburg een leuke bestemming voor een taalcursus Duits in Duitsland voor volwassenen!

Een taalcursus Duits volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Duits in Hamburg voor volwassenen worden verzorgd door onze partnerschool. Deze internationale taalschool ligt in het centrum en is gevestigd in een drietal monumentale gebouwen. Het schoolgebouw beschikt over meer dan 70 leslokalen en vele moderne faciliteiten, waardoor het een zeer geschikte omgeving is om Duits te leren

Verschillende manieren om Duits te leren in Hamburg

Onze partnerschool in Hamburg biedt verschillende cursussen aan om de Duitse taal onder de knie te krijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een cursus te kiezen die het beste op jouw wensen en doelen aansluit. Zo kun je kiezen voor groepslessen, individuele lessen óf een combinatie hiervan. Individuele lessen zijn onder andere geschikt voor volwassenen die in een korte tijd zoveel mogelijk Duits willen leren voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden. 

Hamburg ontdekken tijdens de taalcursus Duits

Zoals eerder aangegeven is Hamburg de op één na grootste stad van Duitsland en dat betekent dat er ontzettend veel te zien en te doen is naast het leren van de Duitse taal. De taalschool organiseert regelmatig activiteiten en excursies die je de mogelijkheid geven om de stad én je medecursisten beter te leren kennen. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op cultuur, sport of entertainment, denk bijvoorbeeld aan bezoeken naar een museum, bierbrouwerij of bioscoop. In de weekenden krijg je de kans om op excursie te gaan, bijvoorbeeld naar Lüneburg, Lübeck, Sylt of een andere bezienswaardige plek in de omgeving van Hamburg. Je kunt natuurlijk ook zelf op pad gaan of zelfs samen met andere volwassenen van de cursus: kun je direct je Duitse taalkennis in de praktijk brengen!

Verblijf tijdens het Duits leren in Hamburg

Tijdens het Duits leren in Hamburg zijn er verschillende verblijfsopties. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een gedeelde accommodatie of privéaccommodatie te verblijven. Daarnaast is het ook mogelijk om voor verblijf bij een gastgezin te kiezen. Wanneer je hiervoor kiest, dan word je onderdeel van het dagelijkse leven van een lokaal Duits gezin en leer je de Duitse cultuur van dichtbij kennen. Je krijgt de kans om de hele dag Duits te spreken met het gastgezin, waardoor je, ook na de lessen, bezig blijft met het leren van de Duitse taal!

Wil jij Duits gaan leren in Hamburg? Of liever een taalcursus Duits in Duitsland volgen op een andere bestemming? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of om weer te weten te komen over alle mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Colón Language Center

De taalschool Colón ligt in het centrum van Hamburg, in een rustig voetgangersgebied. Het bestaat uit 3 monumentale gebouwen waarin zich o.a. 70 leslokalen en een schoolresidentie bevinden. Het hele jaar door studeren ca. 500-600 cursisten aan dit taalinstituut dat niet alleen Duits onderwijst aan anderstaligen. Veel Duitsers komen hier een taalcursus volgen om een andere taal te leren.   lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €170

Weer in Hamburg

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 20 10 7
July 21 12 7
Aug 22 12 7
Sept 18 9 5
Oct 13 6 3
Nov 8 3 2
Dec 4 -1 1
Jan 3 -2 1
Feb 4 -2 2
Mar 7 0 3
Apr 12 3 5
May 17 7 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes