Taalcursus Duits in Duitsland


Een taalreis naar Duitsland is ideaal wanneer jij jouw Duitse talenkennis tot een hoger niveau wilt brengen. Door een taal te leren en dit te combineren met een reis naar het buitenland krijg je een unieke ervaring. Er zijn verschillende taalcursussen Duits in Duitsland beschikbaar waarbij je jezelf kan verbeteren en tegelijkertijd kan genieten van de Duitse sfeer. Duits is een populaire taal en wordt ook veel gebruikt in het werkveld.

Verschillende bestemming voor jouw Duitse taalcursus

Er zijn verschillende locaties waar je naartoe kan voor jouw taalcursus Duits. Wij hebben de leukste bestemmingen voor je uitgekozen zodat je kunt genieten van de periode dat jij op taalreis bent. Er zijn verschillende taalcursussen beschikbaar, met verschillende levels van intensiviteit om zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. 

Op taalreis naar Noord-Duitsland

In het noorden van Duitsland zijn er vier verschillende plekken waar je Duits kan leren. De steden Berlijn, Hamburg, Keulen en Münster zijn zorgvuldig voor jou uitgezocht. Op deze locaties zijn taalcursussen beschikbaar met verschillende doeleinden. Zowel voor jongeren, volwassenen, professionals en leraren zijn er cursussen Duits mogelijk.

Ervaar een taalcursus in Zuid-Duitsland

Voor taalcursussen in het zuiden van Duitsland kun je naar Lindau, München en Regensberg. Deze steden hebben verschillende bezienswaardigheden en hebben een authentieke cultuur. Na een intensieve dag bezig te zijn geweest met de taalcursus kun je ontspannen in de steden. Ga eropuit om te winkelen, een drankje te doen of een lekker hapje te eten in een gezellig restaurant.

Voor wie zijn de taalcursussen?

In Duitsland zijn er taalreizen voor verschillende doelgroepen te boeken. Zoals al eerder vermeld kun je van jong tot oud terecht bij ons voor een taalcursus. Daarnaast hebben wij ook diverse programma’s zowel om je taal te verbeteren als je professioneel verder te ontwikkelen.

Duits leren om de taal te verbeteren

Voor jongeren en volwassenen zijn er intensieve taalcursussen om de Duitse taal beter te beheersen. Het is een leuke manier om nieuwe contacten te leggen met mensen uit de hele wereld. De jongerencursussen beschikken over het leren van Duits in Duitsland in combinatie met activiteiten buiten school. Ook de programma’s voor volwassenen hebben verschillende mogelijkheden waardoor je kunt kiezen voor de best passende cursus. Om goed te weten waarin deze doelgroepen precies verschillen, kun je als jongvolwassene hier meer lezen over de kenmerken van beide programma’s.

Duitse taalcursus om je professioneel te ontwikkelen

Er zijn ook veel mensen die hun Duits wil verbeteren om zich professioneel verder te ontwikkelen. Hiervoor hebben wij voor professionals en leraren verschillende taalcursussen Duits die in Duitsland geboekt kunnen worden. Voor professionals zakelijke cursussen met executives uit de hele wereld. Voor leraren zijn er opfriscursussen, Erasmus+ cursussen en taalcursussen om leraar te worden voor een bepaald vakgebied mogelijk. 

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?  Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kun je altijd een kijkje nemen op de website voor andere taalcursussen in het buitenland!

 

lees verder »
 
Jongeren
>
Volwassenen
>
Professionals
>
Leraren
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes