Duits leren in Berlijn


De grootste stad in het noordoosten van Duitsland (met bijna 4 miljoen inwoners) staat bekend als één van de meest culturele, politieke en wetenschappelijke centra binnen de Europese Unie. Met een grote hoeveelheid aan parken en rivieren is het bovendien een aangename plek om na je Duitse lessen te ontspannen. Met verschillende luchthavens en treinverbindingen is Berlijn goed te bereiken en daarmee ook een zeer populaire bestemming om een taalcursus te volgen. Zowel jongeren als volwassenen kunnen tijdens hun taalcursus de bekende bezienswaardigheden van deze stad ontdekken, zoals de Berlijnse Muur, Botanische tuin, de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, de Rijksdag en Potsdamer Platz.

 

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op GLS College Juniors

Het jongerenprogramma van onze partnerschool GLS College in Berlijn is voor cursisten in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar. De taalschool is gelegen op een campus op een mooie locatie, op circa 15 minuten van de Alexanderplatz. De taalschool heeft jarenlange ervaring in het organiseren van taalcursussen voor jongeren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
21/06/2020 - 16/08/2020
Verblijf in:
Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1520

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Juniors

Voor de jongere cursist (7-14 jaar) biedt onze partnerschool GLS-Juniors speciale "Young & Fun" zomercursussen aan met 24 uur per dag toezicht. Het programma vindt plaats op de campus van de Teikyo universiteit, gelegen aan het meer van Zeuthen, vlakbij het dorp Schmöckwitz (ongeveer 25 km ten zuidoosten van Berlijn). Elke cursus omvat naast Duitse lessen ook activiteiten, accommodatie op basis van volpension, transfers van- en naar het vliegveld, en begeleiding door leraren/groepsleiders. Een dagelijks activiteitenprogramma en een excursie in het weekeinde zorgen ervoor dat jongeren naast de Duitse taal ook de stad Berlijn leren kennen. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
21/06/2020 - 16/08/2020
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1580

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Watersport Juniors

Voor de jongeren van 12-17 jaar biedt onze partnerschool GLS-Watersports Juniors speciale zomercursussen aan gecombineerd met watersporten. Het programma vindt plaats op een campus aan het meer Wolzig, ca. 30 km ten zuidoosten van Berlijn. De locatie is ideaal voor watersporten; er is een haven met boten, surfplanken, kajaks, kano's, zeilboten, een overdekte fitnessruimte, fietsen, beach volleybalveld, en voetbalveld. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
28/06/2020 - 09/08/2020
Verblijf in:
Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1980
GLS

Taalcursussen voor Volwassenen op GLS

Onze partnerschool in Berlijn, GLS, ligt op 15 minuten loopafstand van de beroemde Alexanderplatz, in de trendy wijk Prenzlauer Berg. De school is in feite een grote campus, bestaande uit 5 monumentale gebouwen met daartussen een grote tuin. De ideale plek om Duits te leren! lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €205
BWS

Taalcursussen voor Volwassenen op BWS

De taalschool BWS ligt in het centrum van Berlijn, aan de beroemde Friedrichstrasse, dichtbij het Brandenburger Tor, bij een knooppunt van openbaar vervoer. Er zijn 9 leslokalen, computers, wifi  en er is een keuken waarvan de cursisten gebruik mogen maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €230
GLS

Taalcursussen voor Professionals op GLS

Verbeter je zakelijk Duits op onze internationale taalschool in het historisch centrum van Berlijn, gelegen in de wijk "Prenzlauer Berg". Onze partnerschool GLS biedt de luxe die professionals nodig hebben: met een complete campus tot je beschikking heb je hier alle faciliteiten die het verblijf gedurende je taalcursus comfortabel maken. De campus beschikt over 5 monumentale gebouwen, waarvan één gebouw onlangs compleet gerenoveerd is en toegang geeft tot een prachtig binnenzwembad. Verder zijn er veel accommodatie-mogelijkheden, ook gericht op professionals die graag wat mee luxe tot hun beschikking hebben. Zo kun je verblijven op de campus in prachtige hotelkamers of studio's met een eigen badkamer en kitchenette. De school beschikt bovendien over een eigen cafetaria, restaurant, grote lounge/filmzaal, "biergarten", boekwinkel, en maar liefst 40 leslokalen. Met een grote verscheidenheid aan nationaliteiten biedt de campus van GLS een internationale omgeving voor professionals die hun zakelijk Duits willen verbeteren.


ZIE OOK ANDERE CURSUSPROGRAMMA'S OP DEZE TAALSCHOOL: VOLWASSENEN, JONGEREN VAN 7-17 JAAR, OF JONGEREN VAN 16-20 JAAR. lees verder »

Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €720

Weer in Berlijn

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 13 4 6
Mei 18 8 7
Juni 22 11 8
Juli 23 13 7
Aug 23 12 7
Sept 19 9 6
Okt 13 6 4
Nov 7 2 2
Dec 3 -1 1
Jan 2 -3 2
Feb 3 -3 3
Maart 8 0 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes