Ruim 25 jaar ervaring

StudyTravel is sinds 1993 uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van taalreizen. De enthousiaste reacties van onze cursisten motiveren ons ieder jaar om ons aanbod verder uit te breiden.
Zo is ons programma niet alleen interessant voor beginners, maar ook voor de velen die al eens met StudyTravel op reis zijn geweest.
Onze medewerkers hebben allemaal een buitenlandervaring opgedaan. Daarnaast bezoeken wij onze partnerscholen regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij informeren je graag over de cursussen, werk- & stageprojecten, accommodatiemogelijkheden, de activiteiten ter plaatse en natuurlijk over de reis en verzekeringen. Neem bij vragen contact met ons op. Of kom eens langs op ons kantoor in Nijmegen.

Ongeveer twee keer per maand verzorgen wij informatiemiddagen (op zaterdag) op ons kantoor in Nijmegen. Hier vind je alle data. Kun je niet in het weekend? Dan ben je op werkdagen van harte welkom. Als je van tevoren een afspraak maakt, staat de koffie (of thee) klaar :-)

Voor iedereen

Van studenten met een kleine beurs tot gedreven zakenmensen, van vakantie-vierende scholieren tot ouderen met een jonge geest, voor beginners tot gevorderden: voor iedereen die geïnteresseerd is in taal en cultuur, is er een cursus op maat van 1 week tot een heel academisch jaar, met startdata het hele jaar door. En alléén gaan? Geen probleem: tijdens de uitgebreide activiteitenprogramma’s worden internationale contacten met medecursisten snel gelegd.
Profiteer van onze ervaring, van ons advies en van ons gunstige aanbod en vergroot je wereld met StudyTravel!
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes