Engels leren in Cork


Cork, de tweede stad van Ierland, is een prima uitvalshoek om meer van Ierland te ontdekken. De prachtige omgeving wordt gekenmerkt door heuvelachtig platteland, rivieren, valleien, zandstenen heuvels en een magische kustlijn. De Ieren staan bekend om hun vriendelijkheid, waardoor een verblijf in Cork nog meer uitnodigt! Of zoals de Ieren zelf zeggen: “het zijn geen vreemden die je ziet maar vrienden die je nog niet hebt ontmoet”. Deze Ierse stad is bovendien zeer geschikt voor familiecursussen, om zo met het hele gezin Engels te leren. Maar ook voor volwassenen is Cork de bestemming waar je van alle gemakken voorzien bent en van waaruit je gemakkelijk de rest van Ierland kunt verkennen!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op ACET

Onze taalschool ACET in Cork bevindt zich in twee aangrenzende, stijlvolle gebouwen die volledig gerenoveerd zijn maar toch de stijl van de elegante 18de eeuw hebben behouden. Dankzij de centrale ligging van de school, zijn alle faciliteiten binnen loopafstand te bereiken. Aangetrokken door de gastvrijheid van de inwoners van Cork studeren hier cursisten uit allerlei landen. In totaal heeft de school 24 lichte en comfortabele leslokalen. Er is een uitgebreide studieruimte met verschillende faciliteiten waar de studenten tevens gebruik kunnen maken van internet. Ook is er een lounge en een aangename tuin met zitjes waar de studenten samen kunnen komen tijdens de pauze of na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €300

Taalcursussen voor Gezinnen op ACET

In twee aangrenzende, stijlvolle gebouwen die volledig gerenoveerd zijn is onze partnerschool ACET gevestigd, op loopafstand van het centrum.  Er zijn 24 leslokalen en een uitgebreide studieruimte met verschillende faciliteiten waar de studenten tevens gebruik kunnen maken van internet. Ook is er een lounge en een aangename tuin met zitjes waar de cursisten samen kunnen komen tijdens de pauze of na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €540

Taalcursussen voor Leraren op ACET

De lerarencursus in Cork vindt plaats op onze taalschool ACET, gesitueerd in een elegant 18e-eeuws gebouw (volledig gerenoveerd). De school beschikt over 24 lichte en comfortabele leslokalen, een uitgebreide studieruimte, een lounge, en een aangename tuin met zitjes waar de studenten samen kunnen komen tijdens de pauze of na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €860

Weer in Cork

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 11 4 5
Mei 14 6 6
Juni 17 9 6
Juli 19 11 6
Aug 18 11 5
Sept 16 9 4
Okt 13 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 4 2
Jan 8 3 2
Feb 8 3 2
Maart 9 3 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes