Engels leren in Dublin voor volwassenen (50+)


Een Engelse taalcursus voor ouderen in Ierland biedt een geweldige kans om de Engelse taal te leren! Ontdek de bruisende stad Dublin en maak kennis met de energieke Ierse cultuur. 's Middags zijn de pubs al drukbezocht, waar je kunt genieten van een bekende Guinness of Irish Coffee en live muziek kunt ervaren in Temple Bar District. 's Avonds kun je genieten van theatershows en concerten, en overdag mag een bezoek aan bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende St. Patricks Cathedral, het historische Trinity College en het Dublin Castle niet ontbreken. Er is genoeg te beleven in Dublin, de hoofdstad van Ierland, waardoor Engels leren voor ouderen in Dublin absoluut een aanrader is.

Volg lessen op onze partnerschool IH Dublin 

Als je ervoor kiest om Engels te leren aan onze iinternationale partnerschool IH Dublin, zul je les krijgen in een modern gebouw met 40 klaslokalen, een centrale glazen ruimte met een prachtig uitzicht over de stad, een dakterras, een restaurant, een bibliotheek en lounges waar je kunt ontspannen tijdens het leren van Engels. Deze partnerschool is geaccrediteerd door ACELS, wat de kwaliteit van het onderwijs bevestigt.

Speciale Engelse taalcursussen voor ouderen in Dublin 

Er is een breed scala aan opties voor ouderen die Engels willen leren in Dublin, zodat er voor elk wat wils is. De lessen Engels richten zich op algemene kennis van de Engelse taal en worden gegeven in groepen van maximaal 14 cursisten. Voor de senioren is er tevens een leuk programma ontwikkeld, namelijk de Club 50 cursus. Naast taalonderwijs zijn er diverse activiteiten inclusief. Zo leer je Dublin nog beter kennen!

Verblijf in een gastgezin en leer Engels in Dublin 

Een verblijf bij een gastgezin in Dublin biedt senioren een volledige onderdompeling in de taal en cultuur. Onze partnerschool werkt samen met gastgezinnen die een- of tweepersoonskamers aanbieden op basis van logies/ontbijt of halfpension. Verblijf bij een gastgezin versnelt het leerproces en biedt de kans om de taal nog beter te leren.

Aanvullend sociaal programma om Dublin te ontdekken 

Naast de activiteiten die tijdens het Club 50 programma voor 50-plussers al inclusief zijn, is het ook mogelijk om je in te schrijven voor aanvullende activiteiten en excursies. Dit is een leuke manier om het echte Ierse leven te ervaren. Verken samen met internationale medecursisten de historische en culturele hoogtepunten van de stad, geniet van dans-, muziek-, film- en drama-avonden, en neem deel aan sportieve activiteiten. Zo wordt Engels leren voor volwassenen van 50 jaar of ouder pas echt leuk!

Ontdek de schoonheid van Dublin en ga Engels leren in deze stad. Ontdek alle taalcursussen Engels voor volwassenen 50+ in Ierland neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
IH Dublin
(45)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op IH Dublin

De taalschool IH Dublin is gevestigd in een modern gebouw met vijf verdiepingen. De school telt 42 leslokalen en beschikt over een glazen atrium waardoor je een prachtig uitzicht over de stad Dublin hebt!  lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €450

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 18 9 7
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
May 15 6 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes