Taalcursus Engels in Schotland voor volwassenen (50+)


Schotland ligt in het meest noordelijke deel van Groot-Brittannië en is bijna twee keer zo groot als Nederland. Voor de kust liggen een aantal eilanden, zoals de Shetland- en de Orkneyeilanden. Naast de bekende doedelzakken, haggis, whisky en kilts heeft Schotland een indrukwekkend natuurlandschap. Dit land is dus zeker een aanrader voor natuurliefhebbers! Samen met andere volwassenen van over de hele wereld kun je Engels leren in Schotland op een internationale taalschool. Waarschijnlijk heb je tijdens je taalreis naar Schotland nog genoeg tijd om een bezoek te brengen aan de Schotse Hooglanden.

Volg een taalcursus Engels samen met andere ouderen in Edinburgh

In Schotland kun je een Engelse taalcursus voor volwassenen van 50 jaar en ouder volgen in Edinburgh. Deze stad is niet alleen de hoofdstad van Schotland, maar staat ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek het onmisbare middeleeuwse kasteel, de kronkelige straatjes, de vele kathedralen en paleizen en bezoek een van de vele pubs! De levendige stad bruist het hele jaar door, wat het dan ook een erg leuke bestemming maakt voor het volgen van een taalcursus Engels.

Engels leren op de internationaal erkende taalschool

Je volgt Engelse lessen samen met andere volwassenen vanaf 50 jaar op internationale taalschool CES. Je volgt lessen in een groep met internationale cursisten van allerlei verschillende leeftijden en nationaliteiten. In Edinburgh ligt de taalschool heel centraal in 'New Town' en op slechts 15 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden in de stad. Er wordt een speciale taalcursussen Engels aangeboden voor senioren.

Ontdek de prachtige omgeving van Schotland

Wanneer je een taalcursus Engels volgt in Schotland valt er zoveel meer te ontdekken dan alleen de stad waarin je de cursus volgt. Ga in je vrije tijd er vooral op uit met andere cursisten van de taalschool en ontdek alles wat Schotland te bieden heeft. Net buiten de hoofdstad ligt de vulkanische berg Arthur's Seat. Je hebt vanaf deze berg een fantastisch uitzicht over de stad en komt hier bovendien tot rust van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens je taalcursus. Het mooie platteland van de Lothians ligt binnen handbereik. 

Ga voor een volledige onderdompeling in de cultuur van Schotland

Wanneer je jezelf volledig wil onderdompelen in de Engelse taal en de cultuur van Schotland, is verblijf bij een gastgezin de ideale mogelijkheid. Een verblijf bij een Schots gastgezin staat garant voor een unieke ervaring. Het is de perfecte manier om meer te leren over de Schotse gewoontes en tegelijkertijd de Engelse taal te oefenen.

Is een taalcursus Engels in Schotland iets voor jou? Of ben je benieuwd naar alle andere mogelijke taalreizen Engels voor volwassenen van 50+? Kijk dan eens verder op de website naar het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland of neem telefonisch, per e-mail of via de chat contact met ons op. We helpen je graag verder!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes