Wanneer moet ik me aanmelden?

Er bestaan geen vaste regels voor het aanmelden. Ons advies is om het cursusprogramma vast te leggen, zodra je weet wat je wilt gaan doen. Vooral voor bepaalde accommodatiesoorten geldt dat ze snel volgeboekt kunnen zijn. Wil of kun je pas vlak voor vertrek boeken? Ook dat kan. Last-minute boekingen kunnen wij snel en goed regelen zodat je onbezorgd op taalreis kunt gaan.

Wanneer moet ik betalen?

Na ontvangst van de reisbevestiging/factuur betaal je direct 10 procent van de totale cursus/verblijfskosten. De kosten van eventuele verzekeringen en de kosten van het vervoer worden in hun geheel bij dit bedrag opgeteld en vormen zo samen de aanbetaling. Zes weken voor vertrek dient het restantbedrag voldaan te zijn.
Je ontvangt dus geen acceptgirokaart. Ook ontvang je geen herinnering voor het restantbedrag. In je reisbevestiging/factuur staat wanneer je de restantbetaling moet voldoen.
Boek je (binnen) zes weken voor vertrek dan betaal je direct de totale reissom.
Boek je (binnen) drie weken voor vertrek dan dien je het bedrag via een spoedoverboeking over te maken.
Als wij je betaling tijdig hebben ontvangen, sturen we je ongeveer 2 weken voor vertrek de uitgebreide reisinformatie toe.

Bij last-minute boekingen kunnen wij tot zelfs binnen 1 dag alles in orde maken maar zorg wel dat je goed bereikbaar bent! :-)

Hoe meld ik me aan voor een taalreis?

Via het inschrijfformulier op deze site kun je snel je taalreis boeken. Zodra het inschrijfformulier bij ons binnen is gaan we voor je aan de slag. Mocht er iets niet duidelijk zijn voor ons, dan bellen we je even op.

StudyTravel is lid van de SGR. Wat betekent dit voor mij?

StudyTravel is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes