Wanneer kan ik beginnen met een cursus?

Het hele jaar door zijn er startdata voor alle niveaus. Voor beginners is dat meestal één keer per maand, degenen met voorkennis kunnen vaak elke maandag beginnen. De lessen worden van maandag t/m vrijdag gegeven. In de weekenden ben je vrij. Op de bestemmingspagina´s onder het kopje “Startdata en prijzen” vind je de exacte startdata.

Wanneer kan ik in m´n accommodatie en wanneer moet ik er weer uit?

In het algemeen geldt dat je op de zondag voor aanvang van de cursus in de gereserveerde accommodatie terecht kunt. Je vertrekt uit de accommodatie op de zaterdag na het einde van de cursus. Als je eerder wilt aankomen of later wilt vertrekken, kunnen wij de extra overnachting(en) tegen betaling voor je reserveren.

Ontvang ik een deelnamecertificaat of een diploma?

Bij het beëindigen van de cursus ontvang je van onze partnerschool een deelnamecertificaat. Hierop staat hoelang je een cursus hebt gevolgd en welk niveau je hebt behaald volgens de niveau-indeling van de betreffende school. Een officieel diploma krijg je alleen als je een examen aflegt zoals het D.E.L.E.-examen (voor Spaans), het C.I.L.S.-examen (voor Italiaans), een DELF- of DALF-examen (voor Frans of een Cambridge examen (voor Engels).

Worden er ter plaatse excursies georganiseerd?

In iedere cursusplaats wordt een activiteitenprogramma aangeboden. Dit programma verschilt per school. De activiteiten lopen uiteen van sportwedstrijden, culturele lezingen, excursies in de stad, feestavonden, filmvoorstellingen, stadswandeling tot dagexcursies in de weekenden. Ter plaatse ontvang je hierover informatie en het programma is ook te lezen op de mededelingsborden in het schoolgebouw. Eventuele kosten voor deelname betaal je ter plaatse.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes