Is er een Nederlandstalige contactpersoon ter plaatse?

In je reisinformatie staat vermeld bij wie je je kunt melden als je ter plaatse vragen hebt over de cursus, over je accommodatie of over het vrijetijdsprogramma. Meestal spreken onze contactpersonen naast de betreffende taal nog Engels en/of Duits. Mocht je er ter plaatse niet uitkomen, kun je tijdens kantooruren altijd contact met ons opnemen. Voor noodgevallen buiten kantoortijden en in het weekend krijg je een noodnummer van de taalschool.

Is het ook mogelijk alleen een cursus te boeken en geen accommodatie?

Het is inderdaad mogelijk om alleen een cursus te boeken. De prijs van een cursus zonder accommodatie vind je bij de cursusbeschrijving op de website.

Hoeveel geef je gemiddeld uit tijdens je verblijf?

Het is moeilijk om hier een eenduidig antwoord op te geven. Niet alleen je cursusbestemming, maar ook je accommodatiesoort, je cursusduur én je eigen bestedingspatroon spelen hierbij een rol. In de enquêtes die we na de cursussen van deelnemers terugkrijgen, vragen we naar hun gemiddelde uitgaven. Als richtlijn kun je € 400,- per maand aanhouden, maar houd hierbij ook goed in de gaten wat je bestedingsbedrag en -gedrag in Nederland is.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes