Hoe meld je je aan voor een studiereis?

Dat is eigenlijk heel makkelijk! De stappen van het versturen van het inschrijfformulier tot het pakken van je koffer zijn als volgt.
Zodra je je keuze hebt gemaakt, vul je het inschrijfformulier op de website volledig in. Je kunt ook bij de taalschool van je keuze, klikken op een prijs in de prijstabel. Taalschool, cursus en accommodatie zijn dan al op het formulier ingevuld. Dat scheelt al weer :-)
Na ontvangst van het inschrijfformulier melden wij je aan bij de bestemming van jouw keuze. Over het algemeen ontvangen wij binnen 1 dag een bevestiging van onze partnerorganisaties in het buitenland. Indien je ook het vervoer via StudyTravel wilt regelen (nadat we de mogelijkheden met je besproken hebben), maken wij vervolgens de reis definitief.

Bevestiging/factuur

Als alles rond is, krijgt je de bevestiging van de studiereis thuisgestuurd. In deze bevestiging staan alle gegevens van je boeking nog een keer duidelijk vermeld. Deze bevestiging is tevens de factuur.
Na ontvangst van deze bevestiging/factuur dien je binnen 7 dagen de vermelde aanbetaling over te maken naar onze bank- of girorekening. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan.

Bij een last-minute boeking gaat alles natuurlijk nog iets sneller in z'n werk...

Reisinformatie

Als de betaling op bij ons binnen is, krijg je uiterlijk 10 dagen voor vertrek de reisinformatie thuisgestuurd en kun je je koffer gaan pakken! In de reisinformatie vind je o.a. adressen, telefoonnummers, je (email)ticket en het noodnummer van StudyTravel. Ook krijg je informatie over hoe je van het vliegveld of busstation naar je eindbestemming kan komen.
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes