Veilig op reis

Wij raden je aan voor de periode dat je in het buitenland verblijft een reisverzekering af te sluiten. Dit kun je op eenvoudige wijze tegelijk met je boeking doen. De verzekeringen worden ondergebracht bij a.s.r. verzekeringen te Utrecht. StudyTravel treedt dus op als verzekeringsagent en kan je adviseren en, indien nodig, assisteren bij eventuele claims in geval van schade.

Annuleringsverzekering

Een annuleringskostenverzekering raden wij ten zeerste aan. Je wil er liever niet aan denken maar er kan iets gebeuren waardoor je niet op reis kunt gaan. Dan loop je een onvergetelijke ervaring mis, maar met een annuleringsverzekering krijg je in veel gevallen je geld terug. 

Wat veel mensen niet weten, is dat een annuleringsverzekering ook geldt terwijl je op reis bent. Dus moet je onverwachts eerder naar huis terugkeren dan gepland, ook dan krijg je in veel gevallen (een deel van) je reissom terug.

Reisverzekeringen

Een reisverzekering dekt medische kosten, verloren of gestolen bagage, de kosten om vervroegd naar huis terug te komen en nog veel meer. Je hebt de keuze uit een aflopende reisverzekering (als je niet vaak op reis gaat) en een Doorlopende Vakantiereis Verzekering (geschikt voor degenen die meerdere keren per jaar reizen). Neem voor de actuele prijzen en dekkingen even contact met ons op.

laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes