Een uitgebreid veelzijdig aanbod

Wij nemen de tijd om je te helpen bij de keuze voor de juiste bestemming. Ons programma is geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. De juiste leeftijd om een taal te leren is namelijk jouw leeftijd!

Duidelijke prijsoverzichten

Bij elke taalschool vind je prijzen en aanvangsdata overzichtelijk weergegeven. Bijkomende kosten staan vermeld onder de prijstabel bij “LET OP “. Er zijn geen administratie- of inschrijfkosten verborgen in kleine lettertjes. En wil je langer of korter gaan dan vermeld staat? Geen probleem, met één telefoontje geven wij je de juiste prijs door.

Persoonlijke aandacht en service vóór, tijdens en na de reis

StudyTravel is een belangrijke schakel voor de partnerorganisaties. Als cursist van StudyTravel heb jij daarom ter plaatse een streepje voor!

Betrouwbaar advies

Het StudyTravel Team kent alle scholen persoonlijk en kan je uitbreid adviseren. Zo kunnen wij de taalreis afstemmen op de doelstellingen die jij hebt. Dat dit succes heeft, blijkt uit de vele cursisten die een tweede of derde studiereis bij ons boeken. Daarnaast weet 40% van de “nieuwe” cursisten ons via-via te vinden.

Lid van Nederlandse en internationale organisaties

StudyTravel is lid van:
SGR: StudyTravel (HR 09149258) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
WYSE Travel Confederation: World Youth Student & Educational Travel Confederation heeft als doelstelling het promoten van reizen voor jongeren op het gebied van educatie en van culturele en sociale vorming.
ALTO: Bij de Association of Language Travel Organisations zijn veel taalreisorganisaties en taalscholen verenigd met als doel kwaliteit en service te waarborgen.
WYSE Work Abroad Association: de organisatie World Youth Student & Educational Work Abroad Association richt zich op het promoten van werkervaringsprogramma's voor jonge mensen over de hele wereld, om de culturele en economische banden tussen de verschillende naties te versterken.

 

Service ter plaatse

StudyTravel werkt samen met professionele, ervaren partnerorganisaties. Zij zorgen voor de service ter plaatse. Door middel van regelmatige bezoeken aan de scholen en aan de hand van enquêtes van onze cursisten, houden wij een vinger aan de pols zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Het contact ter plaatse

Elk taalinstituut heeft een secretariaat waar je met al je vragen terecht kunt: over de cursus, de accommodatie en met praktische problemen (bijvoorbeeld als je een dokter of tandarts nodig hebt). Op elk secretariaat werkt een vaste contactpersoon van StudyTravel. Zo weet je dus zeker dat je er ter plaatse nooit alleen voor staat.

Sociaal programma

Het succes van een studiereis wordt voor een groot deel door jezelf bepaald. Niet alleen door jouw motivatie om de taal te leren maar ook door je eigen inzet om contacten te leggen en dingen te ondernemen. Het taalinstituut helpt je hierbij door een activiteiten- en excursieprogramma te organiseren.
Maar natuurlijk kun je ook zelf van alles ondernemen, eventueel samen met medecursisten. Het secretariaat op de school is je behulpzaam met informatie over bijvoorbeeld bus/treinverbindingen, openingstijden en sportverenigingen.

Uitwisselingen

Een land leer je pas echt kennen als je contact legt met de plaatselijke bevolking. Om je hierbij te helpen, organiseert een aantal taalinstituten uitwisselingen met locale studenten. Vaak studeren zij ook een buitenlandse taal en is het de bedoeling dat je bijvoorbeeld 1 uur Engels met hen spreekt, en vervolgens 1 uur Spaans om jouw taalkennis te vergroten. Zo doe je een heel nieuwe vriendenkring op!
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes