Kort, compleet, taal en cultuur

Dit zijn de kernwoorden van onze speciale studiereizen (vanaf 5 dagen) die het hele jaar door plaats vinden. Onze studiereizen vormen steeds vaker een onderdeel van de opleiding in Nederland. Studenten worden gemotiveerd en enthousiast door het leren van een vreemde taal in het buitenland en krijgen er eventueel zelfs studiepunten voor. Onze studiereizen zijn inclusief taalcursus, vervoer, accommodatie, excursies en een cultureel activiteitenprogramma. En wilt u zelf ook nog lesgeven, dan kunt u de leslokalen gebruiken van onze partnerschool! 

Voor wie

StudyTravel organiseert sinds 1993 studiereizen voor groepen. Al sinds jaar en dag werken wij samen met Volksuniversiteiten door het hele land, organiseren wij werkweken voor verschillende middelbare scholen en met MBO's, HBO's en universiteiten. Voor het tweetalig middelbaar onderwijs organiseren wij op maat gemaakte taalreizen naar bijv. Engeland.

Natuurlijk kunnen wij ook voor bedrijven, studentenverenigingen of sportverenigingen een StudyTravel Special op maat bieden.

Kortom, bent u op zoek naar een leuke werkweek, excursieweek, schoolreis of studiereis, neem dan eens contact op met StudyTravel!

Wat doet StudyTravel

StudyTravel verzorgt voor u gratis informatie- en promotiemateriaal. Het enige dat u hoeft te doen, is het informatiemateriaal uit te delen, de inschrijfstrookjes in te nemen en op te sturen naar StudyTravel. StudyTravel zorgt voor het versturen van de reisbevestigingen en het verzorgen van de reisinformatie (met alle details over het vertrek, contactadressen, reisprogramma etc.). Een compleet verzorgde reis zonder zorgen! U kunt er voor kiezen om de betaling via de instelling te laten verlopen, of dat iedere deelnemer van StudyTravel een factuur ontvangt. Dit zelfde geldt voor de reisinformatie.

Een weekje weg

Vanaf 10 personen maken we al een programma volgens uw eigen wensen naar de bestemming van uw keuze. Op deze site geven we een aantal voorbeeldoffertes en dagprogramma's. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een geheel verzorgde StudyTravel Special, klik dan hier. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij contact met u op. De prijzen van de studiereizen zijn afhankelijk van vervoer, reisperiode, reisduur, aantal personen en bestemming.

Elke bestemming naar keuze

De studiereizen die op deze website zijn aangeboden zijn slechts een greep uit ons aanbod. Staat uw bestemming er niet bij? Voor meer informatie over onze bestemmingen kunt u kijken bij:

Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Frans leren in Frankrijk en Canada
Engels leren wereldwijd 
Italiaans leren in Italie   
Duits leren in Duitsland en Oostenrijk 
Russisch leren in Rusland 
Portugees leren in Portugal en Brazilië 
Chinees leren in China

 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes