Duits leren in Wenen voor volwassenen


Duits leren in de grootste stad van Oostenrijk. Dit gaat natuurlijk over de fantastische stad Wenen! Duits leren in Wenen is een ervaring om nooit meer te vergeten. Dit politieke en culturele centrum van Oostenrijk, met bijna 1.8 miljoen inwoners, heeft je ontzettend te bieden. De stad is rijk aan theaters, musea en opera's. Daarnaast zal je je ogen uitkijken tijdens het Duits leren in Wenen. Wenen heeft een waanzinnige architectuur en er zijn dan ook veel paleizen te vinden om te bewonderen! Duits leren in Wenen is nog beter wanneer je van koffie houdt: de stad kent maar liefst 564 Kaffeehäuser en er heerst een echte koffiecultuur. Naast het Duits leren is er dus genoeg te ontdekken in Wenen; reden genoeg om Duits te leren in Wenen

Leer Duits in Wenen op taalschool ActiLingua

Duits leren in Wenen voor volwassenen doe je op taalschool ActiLingua. Deze taalschool bevindt zich middenin het centrum van Wenen, opende haar deuren in 1988 en heeft dus jarenlange ervaring met Duitse taalcursussen. Dit in combinatie met de moderne faciliteiten waar je gebruik van mag maken zorgen dat jij optimaal Duits kunt leren in Wenen

Kies jouw manier van Duits leren in Wenen

Duits leren in Wenen voor volwassenen kan op veel verschillende manieren. Het is belangrijk dat je een manier van Duits leren kiest die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Mocht je hier zelf niet uitkomen dan kan je altijd contact opnemen met StudyTravel voor vrijblijvend advies! De taalschool in Wenen biedt verschillende taalcursussen Duits aan. Er zijn cursussen Duits in groepsverband, maar het is ook mogelijk om individuele lessen Duits te boeken, om je optimaal te kunnen focussen op jouw doelen! Bekijk het cursusaanbod goed om de cursus te kiezen die het beste bij jou past. 

Waar verblijf jij tijdens het Duits leren in Wenen?

Tijdens het Duits leren in Wenen kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Je kunt kiezen voor een accommodatie waar je samen met internationale studenten verblijft: de schoolresidentie, de residentie en de appartementen. Ook is er de optie om een eigen appartement te reserveren: de single-use appartementen. De beste manier om Duits te leren én meer te leren over de cultuur van Wenen is natuurlijk door bij een Duitstalig gastgezin te verblijven. 

Ontdek Wenen tijdens het Duits leren!

Natuurlijk is Duits leren in Wenen niet compleet zonder de stad te gaan ontdekken! De taalschool maakt je dit gemakkelijk door het brede aanbod aan activiteiten en excursies waar je aan kan deelnemen, samen met de andere volwassenen van de taalcursus. Deelname is niet verplicht maar we raden het je zeker aan! Zo heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan discussie- en videobijeenkomsten, sportactiviteiten en bezoeken aan concerten, opera’s, bioscopen en discotheken! Daarnaast ben je uiteraard ook vrij om zelf tijdens het Duits leren in Wenen de stad te gaan ontdekken, of om er samen met je medecursisten op uit te gaan!

Bekijk ook eens onze andere bestemmingen om Duits te leren voor volwassenen. Mocht je interesse hebben in een andere taal, bekijk dan de andere taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op ActiLingua

Onze partnerschool ActiLingua is gevestigd in het centrum van Wenen en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De school is in 1988 opgericht met het doel om intensieve Duitse lessen te combineren met onderwijs over de Weense cultuur. Op die manier leer je niet alleen een taal, maar ook een hele andere cultuur kennen. Het Duits dat in Oostenrijk gesproken wordt, is iets zachter dan in Duitsland zelf. Het gebouw van ActiLingua beschikt over klaslokalen met alle moderne faciliteiten, een café met leeshoek en een computerruimte waar je gratis gebruik kunt maken van internet.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €323

Weer in Wenen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 10 8
June 23 14 8
July 25 15 9
Aug 24 15 8
Sept 20 11 7
Oct 14 7 4
Nov 7 3 2
Dec 3 -1 1
Jan 1 -4 2
Feb 3 -3 3
Mar 8 1 4
Apr 15 6 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes