Spaans leren op Ibiza


Spaans leren op een betoverend eiland is een onvergetelijke ervaring. Geniet van de prachtige baaitjes, mooie stranden en relaxte sfeer tijdens je taalreis naar Ibiza. Onze partnerschool in Ibiza-stad verzorgt voor een zeer internationale groep cursisten van alle leeftijden taalcursussen Spaans op alle lesniveau's, van beginner tot vergevorderd. Voor cursisten van 16-20 jaar is er in de zomer een speciaal jongerenprogramma waarbij je leeftijdgenoten uit de hele wereld leert kennen. Het programma is inclusief taalcursus Spaans, accommodatie en activiteiten.

Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je er ook voor kiezen deel te nemen aan het programma voor volwassenen. De activiteiten en excursies zijn dan niet verplicht en de lesgroepen zijn niet alleen gevarieerd qua nationaliteiten maar ook qua leeftijden.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Instituto de idiomas Ibiza

Onze partnerschool, Instituto de Idiomas Ibiza, is een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. Er zijn 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. Er wordt veel individuele aandacht besteed aan de studenten en er is een ruime mix aan nationaliteiten. Er zijn vele gezellige barretjes en café’s rondom de school en het busstation om de prachtige stranden te bezoeken ligt vlakbij de taalschool. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-26 weken, 1 week vanaf €275

Taalcursussen voor Leraren op Instituto de Idiomas Ibiza

De lerarencursus Spaans op Ibiza wordt gehouden op Instituto de Idiomas Ibiza, een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. De school beschikt over 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. De school is kleinschalig en daardoor is er veel persoonlijke aandacht,  wat je voortgang alleen maar ten goede komt. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €845

Weer in Ibiza

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juli 28 21 11
Aug 29 22 11
Sept 27 20 8
Okt 23 15 6
Nov 19 12 5
Dec 16 9 5
Jan 15 7 5
Feb 15 7 6
Maart 16 9 7
Apr 19 11 8
Mei 22 14 10
Juni 26 18 11

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes