Spaans leren op Ibiza voor volwassenen


Ibiza: een van de populairste bestemmingen in Spanje! Dit eiland in de Middellandse zee biedt bij uitstek een perfecte bestemming om Spaans te leren. Spaans leren op Ibiza is een ervaring die je nooit zal vergeten. Door het rijke aantal activiteiten van verschillende aard zal je je nooit vervelen tijdens het Spaans leren op Ibiza! Dit prachtige eiland met een mild klimaat gedurende het hele jaar heeft zo’n 210 kilometer aan stranden en de hoofdstad Ibiza-Stad bied je een tal van sfeervolle straatjes en mooie monumenten. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren op Ibiza

Spaans leren op Ibiza doe je op Insituto de Idiomas

Spaans leren op Ibiza doe je op taalschool Instituto de Idiomas. Deze moderne taalschool is gevestigd in het hart van Ibiza-Stad! Met 9 leslokalen en een diverse hoeveelheid moderne faciliteiten is Spaans leren hier een fantastische ervaring. Daarnaast komt er elk jaar een ruime mix aan nationaliteiten naar deze taalschool. Vrienden maken was nog nooit zo makkelijk!

Leer Spaans op Ibiza op jouw ideale manier!

De taalschool in Ibiza-Stad biedt een uitgebreid aantal cursussen aan. Om als volwassene Spaans te leren is het belangrijk om een cursus te kiezen die het beste bij jou past. Wanneer je ervan houdt om in groepen les te krijgen dan is de intensieve cursus perfect voor jou. Mocht je echter een voorkeur hebben voor privéles dan is de individuele cursus iets voor jou. Mocht je niet kunnen kiezen uit deze twee mogelijkheden dan is de speciaal intensieve cursus perfect. Hierbij krijg je zowel in groepen als individueel les. Naast deze cursussen is er ook een D.E.L.E cursus, een Spaans & DJ cursus en tot slot een club 50+ cursus mogelijk. Zoals je leest zijn er tal van mogelijkheden om Spaans te leren op Ibiza.

Beleef de Ibiza-stijl tijdens het Spaans leren op Ibiza

Ibiza staat bekend om het tal van activiteiten waaraan je kan deelnemen. Dit waanzinnige eiland heeft van alles te bieden en om dat mee te maken kan je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de taalschool. Uiteraard is deelname aan het activiteitenprogramma niet verplicht maar we raden je het zeker aan. Op deze manier leer je je medecursisten kennen en ontdek je het prachtige Ibiza. De taalschool biedt diverse excursies en activiteiten aan. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om zelf met je medecursisten of alleen het eiland te ontdekken tijdens het Spaans leren op Ibiza.

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren op Ibiza?

Tijdens het leren van de Spaanse taal op Ibiza heb je verschillende mogelijkheden wat betreft het verblijf. Zo kan je ervoor kiezen, wanneer je boven de 18 bent, om in een gedeeld appartement te verblijven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven. Op deze manier maak je deel uit van een lokaal gezin en heb je de mogelijkheid om je Spaanse kennis meteen toe te passen.

Kijk ook eens naar onze andere bestemmingen in Spanje om Spaans te leren voor volwassenen. Op onze homepage vind je nog veel meer taalreizen naar het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Instituto de idiomas Ibiza

Onze partnerschool, Instituto de Idiomas Ibiza, is een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. Er zijn 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. Er wordt veel individuele aandacht besteed aan de studenten en er is een ruime mix aan nationaliteiten. Er zijn vele gezellige barretjes en café’s rondom de school en het busstation om de prachtige stranden te bezoeken ligt vlakbij de taalschool. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-26 weken, 1 week vanaf €275

Taalcursussen voor Leraren op Instituto de Idiomas Ibiza

De lerarencursus Spaans op Ibiza wordt gehouden op Instituto de Idiomas Ibiza, een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. De school beschikt over 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. De school is kleinschalig en daardoor is er veel persoonlijke aandacht,  wat je voortgang alleen maar ten goede komt. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €845

Weer in Ibiza

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 16 9 7
Apr 19 11 8
Mei 22 14 10
Juni 26 18 11
Juli 28 21 11
Aug 29 22 11
Sept 27 20 8
Okt 23 15 6
Nov 19 12 5
Dec 16 9 5
Jan 15 7 5
Feb 15 7 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes