Spaans leren in Montañita voor volwassenen


Montañita is een klein kleurrijk dorpje gelegen ongeveer 4 km ten noorden van Manglar Alto, in de provincie Guayas. Een taalcursus Spaans in Ecuador voor volwassenen volg je op deze bestemming met het beste surfstrand met golven die een hoogte van drie meter halen. Dankzij haar charme en de perfecte omstandigheden om te surfen is Montañita de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming voor zowel toeristen als Ecuadorianen. Spaans leren in Montañita betekent het hele jaar door genieten van de mogelijkheid om te surfen, surfwedstrijden, prachtige stranden, het boeiende uitgaansleven en een ontspannen surfdorp en vakantiesfeer. ’s Avonds veranderen de rustige barretjes in bruisende discotheken en overal is (live) muziek te horen. Kortom Spaans leren in Montañita is veelzijdig en bruisend! 

Spaans leren op Montañita Spanish School

Een taalcursus Spaans in Montañita volg je op taalschool Montanita Spanish School. Deze waanzinnige taalschool ligt op slechts een steenworpafstand van het strand en de zee! Dat betekent Spaans leren in een heerlijk ontspannen sfeer en tijdens het Spaans leren in Montanita in de pauzes genieten van het strand! 

Welke vorm van Spaans leren in Montanita kies jij?

Er zijn veel verschillende soorten taalcursussen Spaans in Montañita mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de minigroep cursus, de individuele cursus, de medisch Spaans cursus of combineer het leren van de Spaanse taal met surflessen! 

Voor de studenten die graag zoveel mogelijk van Ecuador willen zien én tegelijkertijd Spaans willen leren, is er een erg leuk programma ontwikkeld, genaamd “The Travelling Classroom”.  Gedurende dit 4-weekse programma zal je Quito, Cuenca, Manta en Montañita bezoeken. Je volgt op doordeweekse dagen Spaanse lessen, gecombineerd met diverse activiteiten die afhankelijk zijn van de locatie waar je op dat moment verblijft. Je reist namelijk samen met andere studenten van verschillende nationaliteiten het land door. Er is ook nog een ander travelling classroom programma beschikbaar waarbij je in plaats van Cuenca het Amazone regenwoud bezoekt. Zie de cursus Travelling classroom - Amazone voor meer informatie. “The Travelling Classroom” is inclusief Spaanse lessen, alle activiteiten, transport tussen de locaties, accommodatie en maaltijden. Een leukere manier om veel van Ecuador te zien én Spaans te leren is het niet!

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Montanita?

Een fijn verblijf is een belangrijk onderdeel van de taalreis. In Montañita heb je de mogelijkheid om tijdens het Spaans leren te kiezen uit twee verschillende accommodaties. Een gastgezin is de beste optie om je volledig onder te dompelen in de taal en cultuur van het land. Alle nieuwe Spaanse taalkennis die je tijdens de Spaanse lessen opdoet, kun je direct met het gastgezin oefenen. Het is niet alleen heel leerzaam om tijdens het Spaans leren bij een gastgezin te verblijven, het is ook erg leuk! Volwassenen die liever in een privé accommodatie verblijven kunnen kiezen voor de cabañas. De Montañita Eco Cabañas zijn gelegen op korte loopafstand van de taalschool. Ook het centrum van Montañita en het strand zijn op loopafstand te bereiken. De Eco Cabañas zijn erg ruim en beschikken over grote bedden, hangmatten, ventilatoren en een eigen badkamer. Verder zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een keuken en een zwembad. 

Spaans leren en Ecuador ontdekken

Tijdens of na de lessen Spaans in Montañita kun je heerlijk gaan uitrusten op het strand, gaan surfen, duiken, paardrijden of de stad ontdekken! Er is zoveel te doen tijdens het Spaans leren in Montañita, dus je kunt helemaal zelf bepalen hoe je je vrije tijd indeelt. Je kunt deelnemen aan het sociale en culturele activiteitenprogramma van de taalschool, maar je kunt natuurlijk ook zelf op pad gaan om Ecuador te ontdekken tijdens het Spaans leren!

Spaans leren kan op veer verschillende bestemmingen in Zuid-Amerika en in Spanje. Bekijk ook onze andere taalreizen naar het buitenland.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Montañita Spanish School

Onze partnerschool Montañita Spanish School ligt op steenworpafstand van het strand en de zee met haar wereldberoemde golven. Vanuit het klaslokaal heb je zicht op het strand en kun je in een ontspannen atmosfeer de Spaanse taal leren. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €180

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes