Spaans leren in Montañita voor volwassenen


Montañita is een klein, kleurrijk dorpje gelegen op ongeveer 4 kilometer ten noorden van Manglar Alto in de provincie Guayas. Een taalcursus Spaans in Ecuador voor volwassenen volg je op deze bestemming met het beste surfstrand met golven die een hoogte van drie meter kunnen halen. Dankzij de charme en de perfecte omstandigheden om te surfen is Montañita de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire bestemming voor zowel toeristen als Ecuadorianen. Spaans leren in Montañita betekent het hele jaar door genieten van de mogelijkheid om te surfen, surfwedstrijden bekijken, prachtige stranden bezoeken en het boeiende uitgaansleven ontdekken in een ontspannen surfdorp. ’s Avonds veranderen de rustige barretjes in bruisende discotheken en overal is (live) muziek te horen. Kortom: een taalcursus Spaans in Montañita is erg veelzijdig! 

De Spaanse taal leren op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Montañita voor volwassenen vinden plaats op een internationale taalschool. Onze waanzinnige partnerschool ligt op slechts een steenworpafstand van het strand en de zee. Dat betekent Spaans leren in een heerlijk ontspannen sfeer en tijdens de pauzes genieten van het prachtige strand! 

Welke vorm van Spaans leren in Montañita kies jij?

Er zijn veel verschillende soorten taalcursussen Spaans in Montañita mogelijk. Zo kun je Spaans leren in een groep, maar ook individueel. Wil je Spaanse lessen combineren met leren surfen? Dan zijn er ook mogelijkheden. Voor de cursisten die graag zoveel mogelijk van Ecuador willen zien én tegelijkertijd Spaans willen leren, is er een erg leuk programma ontwikkeld, genaamd “Travelling Classroom”. Gedurende dit 4-weekse programma zal je Quito, Cuenca, Manta en Montañita bezoeken. Je volgt op doordeweekse dagen Spaanse lessen, gecombineerd met diverse activiteiten die afhankelijk zijn van de locatie waar je op dat moment verblijft. Je reist namelijk samen met andere cursisten van verschillende nationaliteiten het land door. Er is ook nog een ander Travelling Classroom programma beschikbaar waarbij je in plaats van Cuenca het Amazone regenwoud bezoekt. De Travelling Classroom is inclusief Spaanse lessen, activiteiten, transport tussen de locaties, accommodatie en maaltijden. Een leukere manier om veel van Ecuador te zien én Spaans te leren is er niet!

Waar verblijf jij tijdens je taalcursus Spaans in Montañita?

Een fijn verblijf is een belangrijk onderdeel van je taalreis naar Ecuador. In Montañita heb je de mogelijkheid om tijdens het Spaans leren te kiezen uit verschillende accommodaties. Een gastgezin is de beste optie om je volledig onder te dompelen in de taal en cultuur van het land. Alle nieuwe Spaanse taalkennis die je tijdens de lessen opdoet, kun je na afloop van een lesdag direct met het gastgezin oefenen. Het is niet alleen heel leerzaam om tijdens het Spaans leren bij een gastgezin te verblijven, maar het is ook erg leuk! Cursisten die liever in een privéaccommodatie verblijven kunnen kiezen voor de cabañas. 

Ontdek Montañita en de rest van Ecuador tijdens je Spaanse taalreis

Tijdens of na de lessen Spaans in Montañita kun je heerlijk gaan uitrusten op het strand, gaan surfen, duiken, paardrijden of de stad ontdekken. Er is zoveel te doen in Montañita, dus je kunt helemaal zelf bepalen hoe je je vrije tijd indeelt. Je kunt deelnemen aan het sociale en culturele activiteitenprogramma van de taalschool, maar je kunt natuurlijk ook zelf op pad gaan om Ecuador te ontdekken tijdens het Spaans leren!

Wil je Spaans gaan leren in Montañita? Of ben je nog aan het twijfelen tussen verschillende bestemmingen voor een taalreis Spaans voor volwassenen? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op; wij helpen je graag verder! Bekijk daarnaast ook eens onze andere taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Montañita Spanish School

Onze partnerschool Montañita Spanish School ligt op steenworpafstand van het strand en de zee met haar wereldberoemde golven. Vanuit het klaslokaal heb je zicht op het strand en kun je in een ontspannen atmosfeer de Spaanse taal leren. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €193

Weer in Montañita

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 27 20 8
July 26 18 8
Aug 26 18 8
Sept 26 18 8
Oct 26 19 7
Nov 26 19 7
Dec 27 20 7
Jan 28 21 7
Feb 29 22 7
Mar 29 22 7
Apr 29 22 8
May 28 21 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes