Taalvakantie Chinees (Mandarijn) in China

Een taalvakantie Engels in Malta betekent meer dan alleen Engels leren; je ontmoet medecursisten van over de hele wereld, communiceert alleen nog maar in het Engels en kunt de prachtige eilanden verkennen die tot deze republiek behoren. Maak een boottocht naar ware ‘blue lagoons’, geniet van de zon op het strand, ontdek het bruisende uitgaansleven of ga op excursie naar steden als Valletta of Mdina. In Malta is genoeg te beleven. Bovendien is Malta een uitstekende plek is om watersporten te beoefenen en kun je hier jouw Engelse taalcursus combineren met zeilen, windsurfen en duiken. 
Taalvakantie Chinees in Peking (Beijing) voor volwassenen
Taalvakantie Chinees in Shanghai voor volwassenen
 

Een taalvakantie Chinees (Mandarijn) in China betekent meer dan alleen Chinees (Mandarijn) leren; je ontmoet medecursisten van over de hele wereld, communiceert alleen nog maar in het Chinees en kunt het prachtige land verkennen.  

Taalvakantie Chinees in Peking (Beijing) voor volwassenen
Taalvakantie Chinees in Shanghai voor volwassenen

 

Taalvakantie Chinees (Mandarijn) in Peking (Beijing) voor volwassenen

Wil jij het oude China ontdekken, maar ook genieten van het nachtleven en de vele winkels? Dan is een taalcursus Mandarijns in Peking (Beijing) de perfecte optie voor jou. Jaarlijks weet de hoofdstad van China de harten van miljoenen toeristen te veroveren. De stad is een mix van het oude China met prachtige tempels en de moderne wolkenkrabbers. Naast dat je jouw ogen uitkijkt in de stad zelf, heeft de omgeving van Peking ook enorm veel te bieden zoals de Chinese Muur, de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede. Onze taalschool in Peking bevindt zich in het business district van de stad. Op deze school leer je het zuivere Mandarijn.

Chinees leren in China

Taalvakantie Chinees (Mandarijn) in Shanghai voor volwassenen

Wil jij tijdens jouw taalcursus Mandarijns verblijven in een stad die ver ontwikkeld is en een multiculturele gemeenschap heeft? Dan is Shanghai wat voor jou! Een indrukwekkende skyline, alle bekende winkelketens en high-end restaurants: Shanghai is een super moderne stad. Bovendien wordt er in alle winkels en restaurants Mandarijns gesproken, dus je kunt alles wat je leert op de taalschool meteen toepassen! Onze taalschool in Shanghai bevindt zich in het hart van de stad. Met veel restaurants en winkels in de buurt word je als student compleet ondergedompeld in het stadsleven. 

Chinees leren in Shanghai

Persoonlijk advies nodig?

Lijkt Mandarijns leren in China jou wel wat maar twijfel je nog tussen deze twee bestemmingen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wil jij een andere taal leren? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes