Chinees leren in China

China is de afgelopen jaren steeds meer in het nieuws als opkomende economische wereldmacht. Het is dan ook in toenemende mate belangrijk om kennis te ervaren over dit land, de taal en de eeuwenoude cultuur. China is één van de grootste landen ter wereld en heeft als land de meeste inwoners ter wereld. De nationale taal is het Mandarijn, maar er worden talloze dialecten gesproken, waaronder Kantonees, Wu, Hakka en Taiwannees. De geschreven taal is echter hetzelfde voor alle dialecten. China heeft een rijke cultuur die verschillende eeuwen beslaat en een bezoek aan dit land is absoluut een must.

Chinees leren in China doe je op een internationale taalschool. Een taalcursus Chinees volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Een taalreis naar China bestaat niet alleen uit een taalcursus Mandarijn maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Chinees leren in China betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft.

StudyTravel biedt taalcursussen Chinees aan in:

Chinees leren in Peking

Peking is de hoofdstad van China en bevat zowel historische als moderne elementen. Je leert hier het zuivere Mandarijn.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Peking.

Chinees leren in Shanghai

Shanghai is een belangrijk cultureel en economisch centrum in China en biedt zodoende uitstekende mogelijkheden om een taalcursus Chinees te combineren met naschoolse activiteiten en excursies.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Shanghai.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes