Taalcursus Chinees in Taiwan


Een taalcursus Chinees volgen? Dat kan op een internationale taalschool in Taiwan! De Chinese taal is ontzettend belangrijk, en het biedt tal van kansen voor degenen die het beheersen.

De voordelen van het beheersen van de Chinese taal

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kan kiezen om een Chinese taalcursus te volgen. Denk hierbij aan de zakelijke kansen en carrière voordeel; China is een van 's werelds grootste economieën. Het beheersen van de Chinese taal vergroot je mogelijkheden om te communiceren met lokale partners, klanten en collega's. Het spreken van de taal kan je zeker onderscheiden van andere. Ook niet te vergeten; persoonlijke ontwikkeling. Het leren van de Chinese taal is uitdagend, het verbetert allerlei vaardigheden én vergroot ook nog eens je zelfvertrouwen!

Waarom een taalcursus Chinees volgen in Taiwan?

Taiwan, gelegen in de Oost-Chinese Zee, een eiland dat een perfecte balans vindt tussen natuur, cultuur en moderne technologie. Of je nu de bruisende steden verkent, de adembenemende landschappen bewondert, of geniet van de lokale keuken, Taiwan biedt een onvergetelijke ervaring voor jouw taalcursus Chinees!

Taalcursus Chinees in de hoofdstad Taipei

De hoofdstad, Taipei, is een bruisende metropool waar de skyline wordt gedomineerd door moderne wolkenkrabbers, waaronder de iconische Taipei 101. Deze stad weerspiegelt het dynamische karakter van het eiland, met zijn drukke straten, levendige markten en een overvloed aan lokaal eten. Taipei is de beste bestemming voor het leren van de Chinese taal op een internationale taalschool. 

Verschillende opties voor een taalcursus Chinees in Taiwan

Met het volgen van een Chinese taalcursus in Taiwan is het leren van de taal helemaal niet moeilijk! Een taalcursus is geschikt voor studenten vanaf 18 jaar en te boeken voor zowel beginners als studenten die al een woordje Chinees spreken. Alle aspecten van de taal komen aan bod, maar de focus ligt voornamelijk op het spreken van de taal (70% van de lessen). De cursussen Chinees zijn te boeken vanaf 1 week tot aan een heel trimester of tussenjaar. 

Ontdek Taiwan tijdens jouw taalcursus Chinees

Na de taalcursus Chinees is er nog voldoende tijd om het eiland te verkennen. Taiwan is rijk aan cultuur en geschiedenis, maar wat onderscheidend is, is vooral de overvloed aan prachtige natuur. Het Taroko National Park, met zijn indrukwekkende kloven en steile kliffen, biedt adembenemende uitzichten. Het Sun Moon Lake, omringd door groene bergen, is een oase van rust. Taiwan herbergt ook een verscheidenheid aan warmwaterbronnen, zoals die in Beitou.

Waar wacht je nog op? Volg een taalcursus Chinees en ontdek wat Taiwan allemaal te bieden heeft! 

Op de homepage vind je meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes