Chinees leren in Taipei


Taipei, het hart van Taiwan. Deze bruisende hoofdstad is een samensmelting van traditie en moderniteit. Je kunt Taipei niet verkennen zonder jezelf onder te dompelen in haar rijke geschiedenis. De historische straten van Dadaocheng en Wanhua en vele tempels bieden je een glimp van het verleden van Taipei.
Naast alle historie en cultuur is Taipei een centrum van innovatie. De iconische Taipei 101, ooit het hoogste gebouw ter wereld, doorbreekt de skyline. Het district Xinyi staat bekend om haar moderne gebouwen, luxe boetieks en levendige nachtleven.
Wie voor de Taiwanese en Chinese keuken naar Taiwan komt, zit in Taipei goed. Er zijn volop ‘night markets’, zoals Shilin Night Market en Raohe Street Night Market. Hier doet zowel de lokale bevolking als toeristen zich tegoed aan alle Taiwanese lekkernijen.

Chinees leren op een internationale taalschool in Taipei

Je gaat naar een internationale taalschool als je ervoor kiest om Chinees te leren in Taipei. De taalschool is zeer centraal gelegen op korte loopafstand van vele bezienswaardigheden. De klassen zijn klein, dus veel persoonlijke aandacht en snelle vooruitgang. Chinees leren doe je natuurlijk op onze internationale taalschool LTL.

Verschillende taalcursussen om Chinees te leren in Taipei

Er worden diverse cursussen aangeboden om de Chinese taal te leren, zowel voor complete beginners als studenten die de taal al spreken. De lesgroepen worden ingedeeld aan de hand van het niveau van de studenten, zo heb je altijd les op jouw niveau! En aangezien het een internationale taalschool is, komen de medestudenten vanuit de hele wereld. 
De meest standaard cursus is de Intensieve cursus, waarbij de focus ligt op het leren van algemeen Chinees. Deze cursus is ook uit te breiden met privélessen. Daarnaast is het ook mogelijk privélessen te boeken die op historische plekken in de stad Taipei worden gegeven. 

Leer meer dan alleen Chinees in Taipei

Een taalcursus Chinees in Taiwan is veel meer dan alleen het leren van de taal. Je leert de stad op een hele andere manier kennen en je maakt kennis met de lokale bevolking en hun manier van leven. De Chinese taal leer je nog sneller door het meteen in de praktijk toe te passen, al is het alleen al door een koffie te bestellen in het plaatselijke cafétje. Ga je voor een complete onderdompeling? Verblijf dan bij een gastgezin in Taipei!

Taipei ontdekken en Chinees leren aan de hand van activiteiten 

Na de Chinese les en in het weekend is er meer dan genoeg tijd over om Taipei te ontdekken. Deze stad heeft zoveel te bieden! Trek erop uit met je medestudenten of doe aan één van de vele activiteiten mee die door de taalschool worden georganiseerd. 

Wat is nou een leukere manier om de Chinese taal te leren? Volg een taalcursus in Taipei

Bekijk ook het complete aanbod taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
LTL
Onze partnerschool LTL in Taiwan bestaat uit 9 klaslokalen en is gelegen in het hart van de stad. Op 20 minuten loopafstand vind je de beroemde Taipei 101 en de National Dr. Sun Yat-Sen Memorial Hall.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €393
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes