Engels leren in Galway voor volwassenen (50+)


De historische universiteitsstad Galway, aan de westkust van Ierland is een uitstekende locatie voor het leren van Engels voor mensen van 50 jaar en ouder! Met een bevolking van ongeveer 80.000 mensen, waaronder veel universiteitsstudenten, staat Galway ook bekend als "The City of Tribes". Voor senioren biedt het leren van Engels in Galway een buitengewone ervaring, dankzij de levendige sfeer die in de stad heerst. Met talloze bars, restaurants, musea en historische straten wordt Galway terecht beschouwd als het culturele hart van Ierland. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor oudere volwassenen die Engels willen leren!

Leer Engels in Galway op een internationale taalschool 

In Galway kan je Engels leren op internationale taalschool GCI, gevestigd in een modern gebouw op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum. Deze taalschool onderscheidt zich door zijn uitgebreide moderne voorzieningen en biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding, waardoor het Engels leren voor de oudere cursist in Galway een geweldige ervaring wordt!

Engels leren en kennis maken met de Ierse cultuur

Naast het Engels leren, biedt de taalschool ook volop gelegenheid om vertrouwd te raken met de Ierse cultuur. Dit kan onder meer door deel te nemen aan alle activiteiten die bij het Club 50 programma inclusief zijn. Dit zijn veelal educatieve en culturele activiteiten. Daarnaast is er altijd wat vrije tijd om tijdens je verblijf in Galway ook zelf de stad verkennen.

De beste manier om Engels te leren voor ouderen in Galway 

Engels leren in Galway kan op verschillende manieren. Voor ouderen is er echter een speciale cursus:  de Club 50 cursus. Naast Engelse lessen omvat het programma verschillende activiteiten die een dieper inzicht bieden in de Ierse cultuur en bezienswaardigheden. Deze cursus is geschikt voor volwassenen van 50 jaar of ouder die graag met leeftijdsgenoten Engels willen leren in Galway.

Een fijn verblijf voor senioren in Galway

Het is belangrijk om tijdens je Engelse leerervaring in Galway een geschikte accommodatie te kiezen. Overweeg als oudere cursist bijvoorbeeld om te verblijven bij een (executive) gastgezin, waarbij je de kans krijgt om de Ierse cultuur van dichtbij te ervaren door deel te nemen aan het dagelijkse leven van een Iers gezin. Hierdoor kun je direct de taal oefenen en een dieper begrip krijgen van de cultuur. Dit vormt een ideale combinatie! Uiteraard is het ook mogelijk om te verblijven in een appartement.

Ontdek de geschiedenis van Galway en ga Engels leren in deze stad. Ontdek alle taalcursussen Engels voor ouderen in Ierland neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
GCI
(15)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op GCI

De taalschool GCI in Galway bevindt zich op een adembenemende locatie met uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Baai van Galway. Het bestaat uit 30 leslokalen en ligt op slechts 15 minuten loopafstand van het stadscentrum. Er is tevens een bibliotheek, een tuin en een café/restaurant. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €840

Weer in Galway

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 19 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 10 4
Oct 14 8 3
Nov 10 4 2
Dec 9 3 2
Jan 8 3 2
Feb 8 3 3
Mar 10 3 4
Apr 13 5 5
May 15 7 6
June 18 10 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes