Engels leren in Belfast voor leraren


Leraren kunnen in Belfast een intensieve CELTA cursus volgen. De hoofdstad van Noord Ierland is met 275.000 inwoners grootste stad van het land. Er is in deze stad dus genoeg te beleven, om ook een kijkje te nemen in de cultuur van Noord-Ierland. Zo is Belfast bijvoorbeeld de stad waar de Titanic vertrokken is. Ter nagedachtenis kun je dus het "Titanic  Quarter" bezoeken, een gigantisch luxe commercieel en zakelijk gebied in de haven waar het mythische schip gebouwd is. Maar ook Donegall Square, Royal Avenue en de Cathedral Quarters (vol met typisch Ierse barretjes en prachtige straatjes) zijn plekken die je echt moet bezoeken als je op taalreis gaat naar Belfast!

Een bekend fenomeen in Belfast is het St Patrick’s festival, dat plaatsvindt in maart. De stad organiseert dan een vol evenementenprogramma, met onder andere filmvertoningen, carnavalsoptochten, marktjes op straat, feesten, concerten en toeristische tochten. Zo zul je naast Engels leren dus ook veel meekrijgen van de lokale bevolking en hun tradities!
lees verder »

Taalcursussen voor Leraren op IH Belfast

De lerarencursus in Belfast vindt plaats op taalschool International House Belfast, gelegen in dezelfde wijk als de universiteit. Je hebt les in gerenoveerd Victoriaans gebouw van 4 verdiepingen, dat zijn charme heeft behouden mede dankzij de prachtige houtbewerking en de grote ramen. De school beschikt over 12 leslokalen, een bibliotheek, een multimedia-centrum, een keuken en een grote tuin. Er is WIFI in het hele gebouw. De school bevindt zich in een levendig gebied, vol met winkels, restaurants en barretjes, met het stadscentrum op slechts 10 minuten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
4-4 weken, 4 weken vanaf €1707

Weer in Belfast

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 6 2 2
Feb 7 2 2
Maart 9 3 3
Apr 12 4 5
Mei 15 6 6
Juni 18 9 6
Juli 18 11 5
Aug 18 11 4
Sept 16 9 4
Okt 13 7 3
Nov 9 4 2
Dec 7 3 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes