Taalcursus Koreaans in Busan

Lexis Korea

De taalschool in Busan, Lexis Korea, is gelegen in het hart van downdown Busan, middenin het levendige centrum. De school ligt in de dynamische studentenwijk Seomyeon. In de omgeving vind je gezellige cafés, restaurants, winkels en andere faciliteiten. Vanuit de taalschool is er een goede verbinding met de stranden Haeundae en Gwangalli en andere interessante bezienswaardigheden. 
De school bezet een verdieping van één van de hoge torens in Busan. Er zijn ca. 10 klaslokalen, voorzien van alle moderne faciliteiten om optimaal Koreaans te leren. De taalschool biedt ruimte voor ca. 120 studenten.

Sociaal programma

Naast de taalcursussen Koreaans, organiseert Lexis Korea ook een activiteitenprogramma. Zo krijg je de kans om na de lessen je medestudenten én de bestemming beter te leren kennen. Zo kun je je nieuwe taalkennis direct in de praktijk toepassen. Er worden sociale, culturele en sportieve activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld studentenavonden, bezoeken aan musea en bezienswaardigheden, K-pop danslessen en taekwondo. 

Intensief

De intensieve cursus wordt het hele jaar door gegeven en is beschikbaar op alle niveaus, vanaf 1 week tot een heel schooljaar. Je kunt kiezen voor 15 of 25 lesuren per week. De cursus van 15 lesuren per week is voornamelijk gericht op de vier belangrijkste communicatieve vaardigheden; spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Als je kiest voor 25 lesuren, dan volg je naast de 15 standaard lessen ook nog lessen gericht op specifieke onderdelen of onderwerpen. Deze lessen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld extra conversatie- of grammatica lessen of lessen over Koreaanse etiquette, de Koreaanse keuken, K-drama, K-pop en nog veel meer. Het aanbod varieert per week en is ook afhankelijk van je niveau.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

De individuele cursus is een goede optie wanneer je in een korte tijd zo intensief mogelijk Koreaans wil leren, of wanneer je je op specifieke onderwerpen wil focussen. De cursus wordt 1 op 1 gegeven door een docent en zal volledig worden afgestemd op jouw niveau, wensen en behoeften.

Minimum leeftijd is 16 jaar.