Koreaans leren in Busan


Kies voor een taalcursus Koreaans in Busan en ga Koreaans leren in de grootste havenstad van Zuid-Korea. Busan is de perfecte optie wanneer je Seoul te groot en te druk vindt. Ondanks dat Busan ook een grote stad is, is het een stuk overzichtelijker en rustiger dan Seoul. Busan staat bekend als een relaxte stad waar veel locals op vakantie gaan. Koreaans leren in Busan geeft je de optie om tijdens het leren van de Koreaanse taal te genieten van een combinatie van een levendige stad maar ook van prachtige stranden en natuurgebieden.

Koreaans leren op een internationale taalschool in Busan

Wanneer je Koreaans gaat leren in Busan, ga je een taalcursus Koreaans volgen op een internationale taalschool. De taalschool is gelegen in het hart van Busan; op een paar minuten loopafstand van het commerciële centrum. Vanuit de taalschool loop je zo het centrum in, waar je direct kunt oefenen met de Koreaanse taal! De school bevindt zich in een typisch Koreaanse studentenwijk waardoor er een gezellige sfeer heerst rondom de taalschool.

Verschillende taalcursussen om Koreaans te leren in Busan

De taalschool in Busan biedt verschillende taalcursussen Koreaans aan, voor alle niveaus. Het maakt niet uit of je een complete beginner bent of al voorkennis hebt van de taal; voor iedereen is er een passende taalcursus om Koreaans te leren. Je leert Koreaans op een internationale taalschool, wat betekent dat je in een lesgroep komt met cursisten vanuit de hele wereld. De basis bestaat altijd uit algemeen Koreaans, maar ook is er de mogelijkheid om speciale lessen te volgen, over bijvoorbeeld K-pop of K-drama, de Koreaanse keuken of etiquette. 

Meer dan alleen Koreaans leren in Busan

Een taalcursus Koreaans in Zuid-Korea betekent niet alléén Koreaans leren, het betekent ook dat je gaat kennismaken met de lokale cultuur en levenswijze. Koreaans leer je ook door de taal in de praktijk toe te passen, bijvoorbeeld tijdens activiteiten in de stad of door te verblijven bij een lokaal gastgezin. Verblijf je liever in een eigen accommodatie of samen met andere internationale cursisten? Ook die mogelijkheid is er tijdens je taalreis in Busan.

Koreaans leren tijdens het activiteitenprogramma van de taalschool

Na de lessen en in de weekenden blijft er voldoende tijd over om te genieten van alles dat Busan te bieden heeft! In de stad zijn verschillende bezienswaardigheden en de stad is vol met gezellige cafés en restaurants. Busan staat niet voor niks bekend om het levendige nachtleven! Omdat het de grootste havenstad is van Zuid-Korea, vind je in Busan ook een grote vismarkt en kun je op veel plekken in de stad verse vis eten. Behoefte aan rust en natuur? Bezoek dan één van de vele stranden of natuurparken rondom de stad. Ook door de taalschool worden er activiteiten en excursies georganiseerd. Zo krijg je de kans om je medecursisten en de stad beter te leren kennen, terwijl je bezig bent met het leren van de Koreaanse taal.

Twijfel je over welke cursus of accommodatie er het beste bij je past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bekijk ook het complete aanbod taalreizen in het buitenland op onze website.

lees verder »
 
De taalschool in Busan, Lexis Korea, is gelegen in het hart van downdown Busan, middenin het levendige centrum. De school ligt in de dynamische studentenwijk Seomyeon. In de omgeving vind je gezellige cafés, restaurants, winkels en andere faciliteiten. Vanuit de taalschool is er een goede verbinding met de stranden Haeundae en Gwangalli en andere interessante bezienswaardigheden.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €324
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes