Koreaans leren in Seoul


Wanneer je kiest voor Seoul als bestemming voor je taalreis Koreaans dan ga je Koreaans leren in één van de grootste metropolen ter wereld. Ondanks dat het een grote stad is, is Seoul ook een erg mooie stad en daarom de ideale bestemming om Koreaans te leren in Zuid-Korea. De stad is een samenstelling van allerlei verschillende wijken en iedere wijk is uniek, waardoor je iedere keer weer in een compleet andere wereld terechtkomt. De stad biedt oneindige mogelijkheden op het gebied van cultuur en vermaak. Seoul wordt omringd door bergen en zee en is gebouwd rondom de Han River. Zo kun je genieten van de drukte en levendigheid van de stad maar ook de rust opzoeken tijdens het Koreaans leren in Seoul!

Koreaans leren op een internationale taalschool in Seoul

De taalcursussen Koreaans in Seoul worden gegeven op een internationale taalschool, gelegen vlakbij de beroemde wijk “Gangnam”, de culturele hotspot van Seoul. De ideale omgeving om Koreaans te leren en je nieuwe taalkennis direct in de praktijk toe te passen! De taalschool is geaccrediteerd en biedt verschillende cursussen aan om Koreaans te leren voor internationale studenten. De cursussen worden op alle niveaus aangeboden, of je nu beginner bent of al basiskennis hebt.

Leer Koreaans in een groep met andere internationale cursisten

De taalcursussen in Seoul worden gegeven in kleinschalige internationale lesgroepen. Zo leer je tijdens de taalreis andere cursisten kennen vanuit de hele wereld. Iedereen is in Seoul met hetzelfde doel; om Koreaans te leren! Naast algemene Koreaanse lessen, is er ook de mogelijkheid om lessen te volgen over speciale onderwerpen, zoals de Koreaanse keuken, K-pop, K-drama, extra conversatie, nieuws, of Koreaanse “book club”.

Seoul ontdekken tijdens het leren van de Koreaanse taal

Natuurlijk ga je niet alleen naar Seoul om Koreaans te leren, Seoul heeft zoveel meer te bieden! In de stad zelf zijn al ontzettend veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden in Seoul en ook de verschillende soorten wijken zijn al bezienswaardigheden op zich. De studentenwijk Hondae is vol met lokale- en internationale studenten, muzikanten, kunst en gezellige cafés en restaurants. De zakenwijk Gangnam, waar de school vlakbij is gelegen, is dé wijk waar je moet zijn om het gebied van de nieuwste hightech trends, zo vind je hier bijvoorbeeld een robot-café! Ben je op zoek naar een typisch Koreaanse markt? Ook dan ben je in Seoul op de juiste plek! Er zijn verschillende straatmarkten verspreid door de stad. Natuurlijk kun je zelf op pad gaan, maar ook de taalschool organiseert een wekelijks activiteitenprogramma om zo nog beter Koreaans te leren.

De verblijfsmogelijkheden in Seoul

Wanneer je besluit om Koreaans te gaan leren in Seoul, is er ook de optie om een accommodatie te boeken bij StudyTravel. In Seoul zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een residentie, een mini-studio en een gastgezin. Verblijven bij een gastgezin is de beste manier om zoveel mogelijk van de Koreaanse taal- en cultuur te leren tijdens je taalreis. 

Ben je benieuwd naar de andere taalcursussen Koreaans in Zuid-Korea voor volwassenen? Neem dan contact met ons op. Bekijk het complete aanbod taalreizen in het buitenland op onze website.

lees verder »
 
De internationale taalschool Lexis Korea bevindt zich middenin het levendige centrum van Seoul, met in de omgeving honderden restaurants, cafés, winkels en andere faciliteiten. De school bevindt zich vlakbij de bekende wijk “Gangnam”. De taalschool bezet drie verdiepingen van één van de hoge torens van Seoul, met uitzicht op de levendige straten van Gangnam. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €324
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes