Taalcursus Koreaans in Seoul

Lexis Korea

De internationale taalschool Lexis Korea bevindt zich middenin het levendige centrum van Seoul, met in de omgeving honderden restaurants, cafés, winkels en andere faciliteiten. De school bevindt zich vlakbij de bekende wijk “Gangnam”. De taalschool bezet drie verdiepingen van één van de hoge torens van Seoul, met uitzicht op de levendige straten van Gangnam. Er is een tuin op het dakterras waar studenten kunnen ontspannen. Er zijn ca. 18 klaslokalen voorzien van airconditioning en alle moderne faciliteiten om optimaal Koreaans te kunnen leren. De taalschool biedt ruimte voor ca. 250 studenten.

Sociaal programma

Lexis Korea organiseert verschillende activiteiten naast de taalcursussen Koreaans. Je leert zo niet alleen je medecursisten beter kennen, maar je krijgt ook de kans om Seoul en de omgeving te ontdekken. Voorbeelden van activiteiten zijn; K-pop danslessen, studentenavonden, Koreaanse kooklessen, taekwondo lessen en bezoeken aan musea, traditionele markten en andere bezienswaardigheden.

Intensief

Individueel

Romee van der Linden
23 Jun 2023
De perfecte lente in Seoul, Zuid-Korea

Een half jaar na het boeken van mijn reis met studytravel was het eindelijk tijd om mijn spullen te pakken en te verhuizen naar Seoul, Zuid-Korea! Ik ben hier in totaal 11 weken gebleven waarvan ik 9 weken een taalcursus heb gevolgd bij Lexis Korea. In deze blog zal ik mijn favoriete plekjes en activiteiten met jullie delen!

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes