Taalcursus Koreaans in Seoul

Lexis Korea

De internationale taalschool Lexis Korea bevindt zich middenin het levendige centrum van Seoul, met in de omgeving honderden restaurants, cafés, winkels en andere faciliteiten. De school bevindt zich vlakbij de bekende wijk “Gangnam”. De taalschool bezet drie verdiepingen van één van de hoge torens van Seoul, met uitzicht op de levendige straten van Gangnam. Er is een tuin op het dakterras waar studenten kunnen ontspannen. Er zijn ca. 18 klaslokalen voorzien van airconditioning en alle moderne faciliteiten om optimaal Koreaans te kunnen leren. De taalschool biedt ruimte voor ca. 250 studenten.

Sociaal programma

Lexis Korea organiseert verschillende activiteiten naast de taalcursussen Koreaans. Je leert zo niet alleen je medecursisten beter kennen, maar je krijgt ook de kans om Seoul en de omgeving te ontdekken. Voorbeelden van activiteiten zijn; K-pop danslessen, studentenavonden, Koreaanse kooklessen, taekwondo lessen en bezoeken aan musea, traditionele markten en andere bezienswaardigheden.

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 15 of 25 lesuren per week. De cursus wordt het hele jaar door gegeven en is beschikbaar op alle niveaus, vanaf 1 week tot een heel schooljaar. De intensieve cursus richt zich voornamelijk op de vier belangrijkste communicatieve vaardigheden; spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Wanneer je kiest voor 25 lesuren, dan volg je naast de 15 standaard lessen nog 10 lessen gericht op specifieke onderdelen of onderwerpen. Deze speciale lessen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit extra conversatie- of grammatica lessen of lessen over Koreaanse etiquette, de Koreaanse keuken, K-drama, K-pop en nog veel meer. Het aanbod varieert per week en is ook afhankelijk van je niveau.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

Wanneer je in een korte tijd zo intensief mogelijk Koreaans wil leren is de individuele cursus een geschikte optie. De individuele lessen worden 1 op 1 gegeven door een docent en zullen volledig worden afgestemd op jouw niveau, wensen en behoeften.

Minimum leeftijd is 16 jaar.