Taalcursus Engels in Noord-Ierland


Noord-Ierland is een unieke bestemming voor een taalcursus Engels. Je vindt hier namelijk zowel de Britse als de Ierse invloeden terug. Wanneer je ervoor kiest om een Engelse taalcursus te gaan volgen in Noord-Ierland, dan zal je deze leuke en unieke locatie pas echt goed leren kennen. Het land heeft veel historische kastelen en je vindt hier de ‘Giant’s Causeway’: dit is een bekende rotsformatie aan de noordoostkust. Het prachtige landschap maakt Noord-Ierland zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Zo kun je er prima wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en golfen. Noord-Ierland is de ideale omgeving voor het volgen van een taalcursus gecombineerd met een ontspannen vakantie!

De bestemmingen voor een taalcursus Engels in Noord-Ierland

Je kunt een taalcursus Engels volgen in Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. Tevens is deze stad met 275.000 inwoners de grootste stad van het land. Belfast staat bekend vanwege de Titanic, omdat die hier destijds is uitgevaren. De lokale bevolking van Belfast heeft een uitgesproken karakter en staat open voor andere invloeden en culturen. Je kunt tijdens je Engelse taalcursus gemakkelijk in contact komen met de lokale bevolking. Op die manier kun je meer over de lokale cultuur te weten te komen én aan je Engelse taalkennis te werken. Ga samen met je medecursisten de stad verkennen en ontdek tevens de leuke barretjes, mooie straatjes en gezellige restaurants van de stad.

Welke taalcursussen Engels zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een Engelse taalcursus. Zo kun je ervoor kiezen om de standaard groepslessen te volgen in een groep met internationale cursisten. Je volgt dan 20 of 25 lesuren Engels per week. Ben je op zoek naar een cursus waarbij persoonlijke aandacht voorop staat? Dan kun je kiezen voor de individuele lessen, zodat je jouw persoonlijke doelen in een korte tijd zo snel mogelijk kunt behalen. In Belfast is het ook mogelijk om het Cambridge of IELTS diploma te behalen of commercieel Engels te leren. Voor leraren zijn er zelfs speciale lerarencursussen ontwikkeld. Er is een ruim aanbod aan cursussen, dus er is altijd een taalcursus die aansluit op jouw wensen.

Voor wie zijn de Engelse taalcursussen geschikt?

In Noord-Ierland worden cursussen aangeboden voor volwassenen (vanaf 16 jaar) en leraren. Je zit in een lesgroep met internationale cursisten, waardoor je niet alleen de Noord-Ierse cultuur leert kennen, maar ook meer te weten komt over heel veel andere culturen. Iedereen gaat met hetzelfde doel op taalreis: om (beter) Engels te leren! Volwassenen kunnen kiezen uit de verschillende (bovengenoemde) taalcursussen Engels

Een taalcursus voor leraren volgen in Noord-Ierland

Voor leraren is er een speciaal programma ontwikkeld: de CELTA-lerarencursus. Dit is een taalcursus speciaal gericht op leraren die in de toekomst als leraar Engels in het buitenland willen gaan werken. Het is een 4-weekse cursus van 30 lesuren per week waarbij je uiteindelijk het ‘Certificate in English Language Teaching to Adults’ behaald. De groep bestaat uit maximaal 12 personen, waarin je Engels leert om vervolgens zelf Engels te geven. Lees hier meer over de CELTA-cursussen in het buitenland.

Waar verblijf je tijdens je taalreis naar Noord-Ierland?

Tijdens je taalcursus in Noord-Ierland kun je verblijven bij een gastgezin, in gedeelde accommodatie of in privéaccommodatie. Een gastgezin is de leukste optie als je zoveel mogelijk van de Noord-Ierse cultuur te weten wil komen. Daarnaast kun je bij een gastgezin de opgedane kennis van de Engelse taal direct in de praktijk brengen; een betere en snellere manier om Engels te leren is er niet!

Ben je van plan om Engels te leren in Noord-Ierland? Of ben je er nog niet helemaal uit waar je een taalcursus Engels wil volgen? Kijk dan eens verder naar alle andere taalreizen Engels naar het buitenland of neem voor meer informatie en persoonlijk advies telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. Liever een andere taal leren? Bekijk dan ons complete aanbod taalreizen naar het buitenland om inspiratie op te doen.

lees verder »
Volwassenen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes