Engels leren in Belfast


Belfast, de hoofdstad van Noord Ierland, is met meer dan 280.000 inwoners tevens de grootste stad van het land. De inwoners van Belfast hebben een uitgesproken karakter en staan open voor vreemde invloeden; je kunt er dus makkelijk en praatje maken met de lokale bevolking om zo je Engels in de praktijk te brengen en Engels te leren buiten het klaslokaal! Belfast is ook de plaats vanaf waar de Titanic is uitgevaren. De stad heeft daarom het "Titanic Quarter" opgericht, een gigantisch luxe commercieel en zakelijk gebied in de haven waar het mythische schip gebouwd is. Andere plekken in Belfast die je zeker eens moet bezoeken zijn Donegall Square, Royal Avenue en de Cathedral Quarters (vol met typisch Ierse barretjes en prachtige straatjes). Een bekend fenomeen in Belfast is het St Patrick’s festival, dat plaatsvindt in maart. De stad organiseert dan een vol evenementenprogramma, met onder andere filmvertoningen, carnavalsoptochten, marktjes op straat, feesten, concerten en toeristische tochten. Zo zul je naast Engels leren dus ook veel meekrijgen van de lokale bevolking en hun tradities! Een taalcursus Engels in Noord-Ierland is de juiste keuze voor iedereen die Engels wil leren en meer wil leren over de Ierse cultuur.

Engels leren voor volwassenen en leraren

Engels leren in Belfast is mogelijk voor volwassenen en leraren. De taalcursussen Engels in Belfast voor volwassenen en de taalcursussen Engels in Belfast voor leraren vinden plaats op een internationaal erkende taalschool. De taalschool is gespecialiseerd in het geven van Engels onderwijs en volwassenen en leraren en is geaccrediteerd door o.a. British Council en English UK. De school ligt op korte loopafstand van het centrum, waardoor je na de lessen gemakkelijk Belfast kunt verkennen!

Engels leren in Belfast voor volwassenen

Volwassenen die Engels gaan leren in Belfast hebben de keuze uit verschillende taalcursussen Engels. Het is mogelijk om groepslessen te volgen, waarbij je in aanraking komt met internationale medecursisten. Een andere manier om Engels te leren in Belfast is via een individuele taalcursus Engels. Individuele lessen zijn zeer geschikt voor cursisten die in een korte tijd zo veel mogelijk Engels willen leren en zich volledig willen focussen op één doel, bijvoorbeeld voor werk of studie.  

Engels leren in Belfast voor leraren

Voor leraren zijn er speciale cursussen om Engels te leren in Belfast. Deze cursussen geven leraren de kans om hun Engelse taalvaardigheden en didactische vaardigheden te verbeteren.

Zowel de taalreizen voor volwassenen als voor leraren bestaan naast de taalcursus Engels ook uit een cultureel en sociaal activiteitenprogramma. Door deel te nemen aan deze activiteiten kun je Belfast ontdekken terwijl je Engels leert en je internationale medecursisten beter leert kennen.

De verblijfsmogelijkheden in Belfast

Wanneer je Engels gaat leren in Belfast  kun je kiezen uit verschillende verblijfsmogelijkheden. Je kunt verblijven in een appartement (gedeeld of privé) of bij een lokaal gastgezin. Het verblijf bij een gastgezin biedt je de mogelijkheid om Engels te leren in de praktijk. Je kunt je nieuwe Engelse taalkennis oefenen met het gastgezin en je leert ook nog eens de lokale cultuur van dichtbij kennen. De lokale bevolking staat bekend om zijn gastvrijheid, dus een verblijf bij een gastgezin zal een unieke ervaring zijn om nooit te vergeten!

Twijfel  je nog tussen de verschillende bestemmingen om Engels te leren? Bekijk dan de website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op IH Belfast

Onze taalschool, International House Belfast, ligt in dezelfde wijk als de universiteit, aan University Street, op circa 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. De school bevindt zich in een levendig gebied, vol met winkels, restaurants en barretjes gericht op studenten, die het merendeel van de bevolking vormen. De lessen vinden plaats in een Victoriaans gebouw van 4 verdiepingen. Het gebouw is helemaal opgeknapt, maar heeft zijn charme behouden mede dankzij de prachtige houtbewerking en de grote ramen. Er is een perfecte balans tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Naast de 12 leslokalen zijn er een bibliotheek, een mulitmedia-centrum, een keuken en een grote tuin. Ook is er een computerzaal waar studenten gebruik van kunnen maken en toegang tot WIFI in het hele gebouw.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €349

Taalcursussen voor Leraren op IH Belfast

De lerarencursus in Belfast vindt plaats op taalschool International House Belfast, gelegen in dezelfde wijk als de universiteit. Je hebt les in gerenoveerd Victoriaans gebouw van 4 verdiepingen, dat zijn charme heeft behouden mede dankzij de prachtige houtbewerking en de grote ramen. De school beschikt over 12 leslokalen, een bibliotheek, een multimedia-centrum, een keuken en een grote tuin. Er is WIFI in het hele gebouw. De school bevindt zich in een levendig gebied, vol met winkels, restaurants en barretjes, met het stadscentrum op slechts 10 minuten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €618

Weer in Belfast

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 6 6
June 18 9 6
July 18 11 5
Aug 18 11 4
Sept 16 9 4
Oct 13 7 3
Nov 9 4 2
Dec 7 3 1
Jan 6 2 2
Feb 7 2 2
Mar 9 3 3
Apr 12 4 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes