Taalcursus Engels in Noord-Ierland voor volwassenen


Voor volwassenen die een taalcursus Engels willen volgen is Noord-Ierland een interessante bestemming, want je vindt hier zowel Britse als Ierse invloeden. De historische kastelen en de ‘Giant’s Causeway’, een imposante rotsformatie aan de noordoostkust, zijn een bezoek meer dan waard. Tevens is dit land voor natuurliefhebbers een must, want het landschap is prachtig. Naast Engels leren kun je in Noord-Ierland prima wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en golfen. Tijdens een taalreis naar Noord-Ierland zal je bovendien ontdekken hoe vriendelijk en gastvrij de lokale bevolking is.

Volg een taalcursus Engels samen met andere volwassenen in Belfast 

Belfast is niet alleen de hoofdstad van Noord-Ierland, maar tevens de grootste stad van het land. Ondanks dat de stad groot is, heeft het nog geen 300.000 inwoners en voelt het er niet heel stedelijk aan. Er heerst een gemoedelijke sfeer en daarnaast heeft Belfast een fascinerende geschiedenis. De traditionele Ierse stad biedt ontzettend veel op het gebied van politiek, cultuur en historie, waardoor je je naast de Engelse lessen zeker kunt vermaken. 

Engels leren op een internationaal erkende taalschool

De taalcursussen Engels in Noord-Ierland voor volwassenen worden gegeven op een internationale taalschool. De school in Belfast is onder andere geaccrediteerd door de British Council en English UK. Het schoolgebouw bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Samen met andere volwassenen van de taalcursus Engels kun je er na de lessen dus gemakkelijk op uit gaan om de stad en omgeving van Noord-Ierland te ontdekken.

Verschillende cursussen Engels voor volwassenen in Noord-Ierland

Er zijn verschillende taalcursussen Engels mogelijk in Noord-Ierland voor volwassenen vanaf 16 jaar. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de groepslessen Engels, die worden gegeven in een internationale lesgroep. Cursisten die graag een officieel examen willen doen, kunnen zich aanmelden voor een Cambridge of IELTS-examencursus. Bovendien worden er individuele lessen aangeboden voor volwassenen die zich graag op een specifiek onderwerp willen focussen, bijvoorbeeld voor werk of studie.

Wie volgen er een taalcursus in Noord-Ierland?

Een taalcursus Engels is geschikt voor iedereen. Of je nu een vakantie wil combineren met een Engelse taalcursus, of dat je een aantal maanden op taalreis wil gaan; er is voor iedereen een passend programma.

Wil je Engels gaan leren in Noord-Ierland of twijfel je nog tussen de verschillende taalreizen Engels voor volwassenen? Kijk eens verder naar het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland of neem telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor persoonlijk advies.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes