Taalcursus Engels in Noord-Ierland voor volwassenen


Voor volwassenen die een taalcursus Engels willen volgen is Noord-Ierland een interessante bestemming, met zowel Britse als Ierse invloeden. De historische kastelen en de ‘Giant’s Causeway’ (een imposante rotsformatie aan de noordoostkust) zijn een bezoek zeker waard. En ook voor natuurliefhebbers is dit land een must. Het landschap is prachtig en naast Engels leren kun je in Noord-Ierland prima wandelen, fietsen, zeilen, kanoën en golfen. Tijdens een taalcursus Engels in Noord-Ierland zal je ontdekken hoe vriendelijk en gastvrij de lokale bevolking is.

Volg een taalcursus Engels samen met andere volwassenen in Belfast

Belfast is niet alleen de hoofdstad van Noord-Ierland, het is tevens de grootste stad van het land. Ondanks dat de stad groot is, heeft het nog geen 300.000 inwoners en voelt de stad niet heel stedelijk aan. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de stad heeft een fascinerende geschiedenis. De traditionele Ierse stad biedt ontzettend veel op het gebied van politiek, cultuur en historie, waardoor je je naast de Engelse lessen zeker niet hoeft te vervelen. Ga Engels leren in Belfast voor volwassenen!

Engels leren op een internationaal erkende taalschool

De taalcursus Engels in Belfast wordt gegeven op de taalschool International House. De school is o.a. geaccrediteerd door the British Council en English UK. De school bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Samen met andere volwassenen van de taalcursus Engels kun je er na de lessen dus gemakkelijk erop uit gaan om de stad en omgeving te ontdekken!

Verschillende cursussen Engels voor volwassenen in Noord-Ierland

Er zijn verschillende cursussen mogelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar. Zo kun je in Belfast deelnemen aan de intensieve cursus Engels, in een internationale lesgroep. Studenten die graag een officieel examen willen doen, kunnen zich aanmelden voor de Cambridge- of IELTS examencursus. Ook worden er privélessen aangeboden voor volwassenen die zich graag op een specifiek onderwerk willen focussen, bijvoorbeeld voor werk of studie.

Wie volgen er een taalcursus in Noord-Ierland?

Een taalcursus Engels is voor iedereen! Of je nu een vakantie wilt combineren met een Engelse cursus, of dat je een aantal maanden op taalreis wilt gaan; voor iedereen is er een passend programma! 

Twijfel je nog tussen de verschillende taalreizen Engels voor volwassenen? Kijk dan eens verder op de website voor het volledige aanbod taalcursussen in het buitenland, of neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies!

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes