Taalcursus Italiaans in Italië voor gezinnen


Een vakantie naar Italië wordt nog leuker in combinatie met een taalcursus Italiaans voor gezinnen! Genieten van heerlijk Italiaans eten, een goed glas wijn op een terrasje, ontdekkingstochten maken door het prachtige achterland: dat alles wordt nóg leuker als je Italiaans spreekt. Dus probeer het eens: 's morgens een taalcursus Italiaans volgen en daarna met het hele gezin de omgeving van Italië verkennen, luieren op een strand of samen Italiaans oefenen. Een taalcursus Italiaans voor gezinnen wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring!

Op welke bestemming kan je als gezin een taalcursus Italiaans volgen?

Een Italiaanse taalcursus voor gezinnen volg je in Salerno. Salerno is een prachtig, schilderachtig stadje aan de rand van de beroemde Amalfi-kust. Het heeft een mooi oud centrum en een haventje van waaruit je leuke dagtochtjes kunt maken. Wandel door de prachtige straten, geniet van een traditionele pasta of pizza en breng de Italiaanse taalkennis in de praktijk door een praatje te maken met de lokale bevolking. Italiaans leren in Salerno staat garant voor een onvergetelijke gezinsvakantie in Italië!

Hoe ziet een taalcursus Italiaans voor gezinnen eruit?

Tijdens de taalcursus Italiaans in Italië volg je met het hele gezin lessen op een internationale taalschool. De school is gevestigd in een authentiek pand in het centrum en dichtbij het strand. Zowel de kinderen als de ouders volgen lessen op deze locatie. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al terecht op deze Italiaanse taalschool waarbij kinderen, jongeren en ouders lessen volgen in internationale lesgroepen met leeftijdsgenoten. 

Waar kun je als gezin verblijven tijdens de taalcursus in Italië?

In Salerno heb je de mogelijkheid om tijdens de taalcursus Italiaans als gezin te verblijven bij een Italiaans gastgezin. Op deze manier leer je de Italiaanse taal en cultuur het beste kennen! De gastgezinnen wonen in Salerno, op loopafstand van de taalschool. Jullie kunnen bij een gastgezin verblijven op basis van logies, of inclusief ontbijt en diner. Door samen met het gastgezin te eten blijf je bezig met het leren van de Italiaanse taal én kun je genieten van de echte Italiaanse keuken! Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen accommodatie te boeken, er zijn in Salerno veel leuke appartementen en hotels beschikbaar voor gezinnen

Op taalreis naar Italië met het gezin: de ideale vakantie!

Wanneer je als gezin op taalreis gaat naar Italië krijg je de kans om het leren van de Italiaanse taal te combineren met een heerlijke vakantie. De omgeving van Salerno biedt bij uitstek de ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Italië. Maak uitstapjes naar de omliggende dorpen en steden zoals Paestum, Pompeï, Sorrento en Amalfi. Ga ook eens een dag naar het strand en beoefen verschillende watersporten die aangeboden worden. Na de Italiaanse taalcursus hoeven jullie je zeker niet te vervelen! Vanuit de taalschool worden er ook regelmatig activiteiten aangeboden waar het hele gezin van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse filmavonden, lezingen, muziekavonden en gezellige diners vol met traditionele gerechten uit de Italiaanse keuken. Eén ding is zeker; een taalcursus Italiaans in Italië voor gezinnen staat garant voor een culturele én leerzame vakantie!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke taalreizen Italiaans óf kijk eens op de website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes