Spaans leren in Jaco Beach voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Costa Rica aan de kust, het kan in Jaco Beach, gelegen op slechts 2 uur reisafstand van de hoofdstad San José. Spaans leren in Jaco Beach is Spaans leren op een waanzinnige plek in het prachtige Costa Rica. Jaco Beach is de ideale bestemming om Spaans te leren voor surfliefhebbers, maar biedt veel meer dan alleen prachtige stranden en heerlijk weer. De flora en fauna in de nabij gelegen nationale parken is adembenemend. Jaco Beach heeft een gezellig nachtleven en er zijn diverse restaurants, bars en discotheken: genoeg te doen tijdens het Spaans leren in Jaco Beach! Niet voor niets is Jaco Beach de meest bruisende en populaire kustplaats van Costa Rica. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Jaco Beach! 

Leer Spaans op taalschool Academia Tica in Jaco Beach!

Tijdens een taalcursus Spaans in Jaco Beach volg je Spaanse lessen op taalschool Academia Tica. Deze taalschool is gevestigd in een rustige wijk, maar met in de omgeving veel gelegenheden zoals restaurants, cafés en winkels. Tijdens het Spaans leren in Jaco Beach volg je lessen in de kleinschalig opgezette taalschool met vier leslokalen en moderne faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Academia Tica is een internationale taalschool, waardoor je in lesgroepen komt samen met andere volwassenen vanuit de hele wereld! De school wordt omgeven door een prachtige tropische tuin met zwembad; een inspirerende omgeving om Spaans te leren!

Welke manier van Spaans leren in Jaco Beach kies jij?

Spaans leren in Jaco Beach kan op verschillende manieren, in groepsverband of individueel. De algemene taalcursus Spaans is de cursus “minigroep”. Je kunt kiezen voor 20 of 30 lesuren per week en je leert Spaans in kleine groepen van maximaal 6 studenten. Vanwege de kleine lesgroepen is er veel individuele aandacht voor iedere student. Wil je graag individuele lessen volgen? Ook dat is mogelijk in Jaco Beach. Omdat Jaco Beach bekend staat als één van de beste surfbestemmingen in Costa Rica, is dit natuurlijk een geweldige kans om te leren surfen! Kies voor de cursus Spaans & surf en ga het water op na de lessen Spaans.

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Jaco Beach?

Een belangrijk onderdeel van het Spaans leren in Jaco Beach is het verblijf. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden, zodat iedere student kan kiezen voor een accommodatie die op zijn/haar wensen aansluit. Vind je het leuk om in een accommodatie te verblijven samen met andere internationale studenten? Kies dan voor de gedeelde appartementen! Wil jij je volledig onderdompelen in de lokale cultuur én de Spaanse taal kunnen oefenen na de lessen? Kies dan voor een gastgezin! Er is geen betere manier om de cultuur van het land te leren kennen dan bij een lokaal gastgezin.

Ontdek wat Costa Rica je te bieden heeft tijdens het Spaans leren 

Jaco Beach en de omgeving heeft je tijdens het Spaans leren ontzettend veel te bieden. Buiten de lessen om heb je de tijd om de omgeving te gaan verkennen. Dit kan je bijvoorbeeld per mountainbike doen, huur een scooter of auto, of ga lekker wandelen! Er zijn vele nationale parken om te bezoeken maar ook watersport is erg populair. De taalschool organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma, waardoor je de kans krijgt om veel van het land te zien én de andere volwassenen van de taalcursus beter te leren kennen. Wat je ook gaat doen in je vrije tijd, Spaans leren in Jaco Beach is een unieke ervaring.  

Naast Spaans leren, kun je via StudyTravel ook andere taalreizen naar het buitenland maken.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Tica

Onze partnerschool "Academia Tica" in Jaco Beach is gevestigd in een rustige wijk met volop restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving. Het prachtige strand ligt op slechts 15 minuten loopafstand. De taalschool is kleinschalig van opzet, met 4 leslokalen (met airconditioning) en een maximum van 6 studenten per lesgroep. Er is een multimedia-ruimte met computers en internet (gratis Wifi) en een kleine kantine. Het gebouw is gelegen in een prachtige tropische tuin met zwembad. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €294

Weer in Jaco Beach

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 26 15 8
Apr 27 16 7
Mei 27 16 5
Juni 27 16 4
Juli 26 16 4
Aug 26 16 4
Sept 27 16 5
Okt 26 15 4
Nov 25 15 5
Dec 24 15 6
Jan 24 14 7
Feb 24 14 8

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes