Spaans leren in Jaco Beach voor volwassenen


Een taalcursus Spaans in Costa Rica aan de kust: het kan in Jaco Beach! Deze bestemming aan het strand is gelegen op slechts 2 uur reisafstand van de hoofdstad San José. Jaco Beach is de ideale locatie voor surfliefhebbers om Spaans te leren, maar biedt veel meer dan alleen prachtige stranden en heerlijk weer. De flora en fauna in de nabij gelegen nationale parken is adembenemend. Jaco Beach heeft een gezellig nachtleven en er zijn diverse restaurants, bars en discotheken: genoeg te doen dus tijdens het Spaans leren! Een taalcursus Spaans in Costa Rica voor volwassenen volg je dan ook in de meest bruisende en populaire kustplaats van het land.

Leer Spaans op een internationale taalschool in Jaco Beach

De taalcursussen Spaans in Jaco Beach voor volwassenen vinden plaats op onze partnerschool Academia Tica. Deze taalschool is gevestigd in een rustige wijk, maar met in de omgeving veel gelegenheden zoals restaurants, cafés en winkels. Het pittoreske schoolgebouw beschikt over vier leslokalen en moderne faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Het is een internationale taalschool, waardoor je in lesgroepen komt samen met andere volwassenen vanuit de hele wereld. De school wordt omgeven door een prachtige tropische tuin met zwembad; een inspirerende omgeving om de Spaanse taal onder de knie te krijgen!

Welke manier van Spaans leren in Jaco Beach kies jij?

Er zijn verschillende manieren om Spaans te leren in Jaco Beach. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband of individueel. Vanwege de kleine lesgroepen is er veel individuele aandacht voor iedere cursist tijdens de groepslessen. Jaco Beach staat bekend als één van de beste surfbestemmingen in Costa Rica en het is natuurlijk een geweldige kans om hier te leren surfen. Combineer je taalcursus Spaans met surflessen en beleef het Costa Ricaanse leven!

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Jaco Beach?

Een belangrijk onderdeel van het Spaans leren in Jaco Beach is het verblijf. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden, zodat iedere cursist kan kiezen voor een accommodatie die op zijn of haar wensen aansluit. Wil jij je volledig onderdompelen in de lokale cultuur én de Spaanse taal kunnen oefenen na de lessen? Dan is een gastgezin de perfecte accommodatie voor jou. Er is geen betere manier om de cultuur van het land te leren kennen dan bij een Costa Ricaans huishouden. Vind je het leuker om te verblijven met andere cursisten van de taalschool? Dan zijn er ook opties voor jou die we graag met je bespreken.

Ontdek wat Costa Rica je te bieden heeft tijdens het Spaans leren

Jaco Beach en omgeving is prachtig! Buiten de Spaanse lessen om heb je de tijd om de stad en het land te gaan verkennen. Dit kan je bijvoorbeeld per mountainbike doen, maar je kunt ook een scooter of auto huren of gewoon lekker gaan wandelen. Er zijn vele nationale parken om te bezoeken, maar ook het beoefenen van verschillende watersporten is erg populair. De taalschool maakt een uitgebreid activiteitenprogramma, waardoor je de kans krijgt om veel van het land te zien én de andere cursisten van de taalcursus beter kunt leren kennen. Wat je ook gaat doen in je vrije tijd, een taalcursus Spaans volgen in Jaco Beach is hoe dan ook een buitengewone ervaring.  

Ben je al enthousiast geworden over Spaans leren in Jaco Beach? Of twijfel je nog over de bestemming? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat we je van persoonlijk advies kunnen voorzien. Bekijk ook eens het complete aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Academia Tica

Onze partnerschool "Academia Tica" in Jaco Beach is gevestigd in een rustige wijk met volop restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving. Het prachtige strand ligt op slechts 15 minuten loopafstand. De taalschool is kleinschalig van opzet, met 4 leslokalen (met airconditioning) en een maximum van 6 studenten per lesgroep. Er is een multimedia-ruimte met computers en internet (gratis Wifi) en een kleine kantine. Het gebouw is gelegen in een prachtige tropische tuin met zwembad. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €338

Weer in Jaco Beach

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 27 16 5
June 27 16 4
July 26 16 4
Aug 26 16 4
Sept 27 16 5
Oct 26 15 4
Nov 25 15 5
Dec 24 15 6
Jan 24 14 7
Feb 24 14 8
Mar 26 15 8
Apr 27 16 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes