Taalcursus Spaans in Madrid

Expanish

Onze partnerschool Expanish in Madrid is gevestigd in de wijk Salamanca, één van de meest bekende wijken van Madrid. De taalschool wordt omringd door restaurants, bars, cafés, winkels en andere faciliteiten. Ook het bekende Retiro park ligt op korte loopafstand. De taalschool is gevestigd in een modern en onlangs gerenoveerd gebouw. De school beschikt over 11 volledig-uitgeruste klaslokalen en een gemeenschappelijke studentenruimte.

Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Madrid

  • Boutique-stijl taalschool
  • 11 volledig uitgeruste en lichte klaslokalen
  • Gemeenschappelijke ruimte voor cursisten met keuken waar kooklessen worden georganiseerd
  • Airconditioning
  • Gratis wifi en gebruik van computers en tablets
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Gratis activiteiten

Sociaal programma

Expanish biedt iedere week een afwisselend sociaal- en cultureel activiteitenprogramma aan van ca. 4 gratis activiteiten per week. Hiermee kun je de taal ook buiten het klaslokaal oefenen, in contact komen met je internationale medecursisten en jezelf onderdompelen in de stad en de cultuur! De activiteiten zijn verdeeld in 4 categorieën: academische-, culturele-, sociale- en welkomstactiviteiten (zoals een welkomstdiner, een stadstour, welkomstdrankjes). In de weekenden worden er regelmatig excursies georganiseerd waar je tegen betaling aan deel kunt nemen. Madrid biedt als stad ontzettend veel unieke en culturele bezienswaardigheden en ook in de omgeving van Madrid valt er genoeg te ontdekken! 

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 20 of 30 lessen per week. Tijdens de intensieve cursus zullen studenten de belangrijkste taalvaardigheden ontwikkelen in een kleine internationale groep. 
20 lesuren per week bestaan uit algemeen taalonderwijs waarbij alle onderdelen van de taal aan bod komen. Met de intensieve cursus van 30 lessen per week, zullen de cursisten elke dag 2 extra lessen hebben die volledig gericht zijn op communicatieve vaardigheden.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

Cursisten die Spaans willen leren met extra persoonlijke begeleiding, kunnen deelnemen aan de speciaal intensieve cursus. Deze gecombineerde cursus bestaat uit 20 groepslessen + 5 of 10 individuele lessen per week. Met de toevoeging van individuele lessen, krijgen cursisten de kans om dieper in te gaan op de thema´s en onderwerpen die in de groepslessen worden behandeld. Ook voor cursisten met speciale doelen of wensen is deze cursus zeer geschikt. Zo kun je je tijdens de individuele lessen ook voorbereiden op een DELE of SIELE examen.

Let op: in 2024 zullen er 4 en 10 extra lesuren worden aangeboden. 

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Individueel

Als je je graag volledig wil focussen op jouw persoonlijke doelen, dan is de individuele cursus Spaans de beste optie voor jou. De lessen kunnen worden gericht op uitspraak en spreekvaardigheid of juist op specifieke grammaticaregels. Cursisten kunnen verwachten dat hun niveau Spaans aanzienlijk zal verbeteren in een korte tijdsperiode, omdat ze zich kunnen focussen op wat zij het lastigste vinden aan de taal en ononderbroken persoonlijke aandacht van de docent zullen krijgen. Ook wanneer je je wil voorbereiden op een DELE of SIELE examen zijn de individuele lessen zeer geschikt.

Minimum leeftijd is 16 jaar.