Spaans leren in Quito


Quito, officieel genaamd San Francisco de Quito, is de hoofdstad van Ecuador en de oudste hoofdstad van alle Zuid-Amerikaanse landen. De stad is in 1534 gesticht door Spaanse veroveraars en gebouwd op een stad die van groot belang was voor het Inca rijk op ceremonieel en commercieel gebied. Vandaag de dag staat de stad bekend niet alleen vanwege haar verbazingwekkende koloniale architectuur, goed behouden kathedralen en pleinen van klinkers, historische musea, beeldende kunsten, kleurrijk nachtleven en drukbezochte openlucht markten, maar ook vanwege alle bezienswaardigheden en de comfort die een bruisende en moderne stad biedt.
Quito is, met haar ligging in het hart van de hooglanden van de Andes, omgeven door indrukwekkend natuurschoon. Ook vormt het de natuurlijke toegangsweg tot de jungle van de Amazone, de verbazingwekkende kustlijn van Ecuador en de alom geprezen Galapagos eilanden. Bovendien is het het ideale uitgangspunt voor een uitgebreidere reis door Zuid-Amerika.
Quito en haar inwoners hebben de reputatie een erg duidelijk en elegant dialect van de Spaanse taal te hebben ontwikkeld, wat ervoor gezorgd heeft dat Quito één van de meest prestigieuze locaties ter wereld is geworden om Spaans te leren.
lees verder »
AGS

Taalcursussen voor Volwassenen op AGS

Onze partnerschool in Quito- AGS (Andean Global Studies)- is gevestigd in het hart van het commerciële stadsdeel, in een rustige woonwijk genaamd “El Batán”. In de nabijheid vind je winkelcentra, banken, restaurants en het park La Carolina. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €169

Weer in Quito

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 21 8 5
Nov 21 8 5
Dec 21 8 6
Jan 21 8 6
Feb 21 9 5
Maart 21 9 5
Apr 21 9 5
Mei 21 9 6
Juni 21 8 6
Juli 21 8 7
Aug 22 8 7
Sept 22 8 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes