Spaans leren in Quito voor volwassenen


Quito, officieel genaamd San Francisco de Quito, is de hoofdstad van Ecuador en de oudste hoofdstad van alle Zuid-Amerikaanse landen. Het is de perfecte bestemming voor een taalcursus Spaans in Ecuador voor volwassenen. De stad is in 1534 gesticht door Spaanse veroveraars en gebouwd op een stad die van groot belang was voor het Inca rijk op ceremonieel en commercieel gebied. Vandaag de dag staat de stad bekend niet alleen vanwege haar verbazingwekkende koloniale architectuur, goed behouden kathedralen en pleinen van klinkers, historische musea, beeldende kunsten, kleurrijk nachtleven en drukbezochte openlucht markten, maar ook vanwege alle bezienswaardigheden en de comfort die een bruisende en moderne stad biedt. Quito is, met haar ligging in het hart van de hooglanden van de Andes, omgeven door indrukwekkend natuurschoon. Ook vormt het de natuurlijke toegangsweg tot de jungle van de Amazone, de verbazingwekkende kustlijn van Ecuador en de wereldberoemde Galapagos eilanden. Bovendien is Quito het ideale uitgangspunt voor een uitgebreidere reis door Zuid-Amerika. 

Quito en haar inwoners hebben de reputatie een erg duidelijk en elegant dialect van de Spaanse taal te hebben ontwikkeld, wat ervoor gezorgd heeft dat Quito één van de meest prestigieuze locaties ter wereld is geworden om Spaans te leren.

Spaans leren in Quito op een internationale taalschool

Spaans leren in Quito doe je op taalschool AGS (Andean Global Studies). Tijdens het Spaans leren in Quito volg je lessen in een gebouw in een rustige wijk met in de buurt winkelcentra, banken, restaurants en een park. De perfecte omgeving om tijdens de pauzes van het Spaans leren even tot rust te komen of je nieuwe taalkennis in de praktijk toe te passen! Omdat je Spaans leert op een internationale taalschool, kom je in contact met andere volwassenen met verschillende nationaliteiten. Iedereen is in Quito met hetzelfde doel: om zo goed mogelijk Spaans te leren!

Hoe ziet de taalcursus Spaans eruit in Quito?

Spaans leren in Quito kan op veel verschillende manieren. Veel volwassenen kiezen voor de minigroep cursus, dit is de algemene taalcursus Spaans in groepsverband. Doordat de lesgroepen klein zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Ga jij Spaans leren voor je werk of studie, dan kun je ook kiezen voor de individuele cursus Spaans, waarbij je je specifiek kunt focussen op de onderwerpen die voor jou van belang zijn. Speciaal voor studenten en professionals in de medische wereld is er de cursus medisch Spaans ontwikkeld. Dit programma bestaat uit halve dagen Spaanse lessen, waarnaast je gedurende twee weken meeloopt met artsen in ziekhuizen en klinieken in Quito. Wil jij je tijdens het Spaans leren volledig onderdompelen in de cultuur van Ecuador? Kies dan voor het programma Spaans & Cultuur!

Waar verblijf je tijdens het Spaans leren in Quito?

Wanneer je ervoor kiest om Spaans te gaan leren in Quito dan is de keuze voor de juiste accommodatie zeker niet onbelangrijk. Kies jij voor een verblijf in een appartement? Samen met internationale medestudenten. Of verblijf je liever bij een Spaanstalig gastgezin? Hier wordt je onderdeel van een lokaal gezin en leer je de taal en cultuur van Ecuador van dichtbij kennen. 

Ontdek bruisend Quito tijdens de taalreis!

De taalschool in Quito organiseert een uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma, om de omgeving én je medestudenten beter te leren kennen. Zo kun je onder andere deelnemen aan kookworkshops, salsalessen en nog veel meer activiteiten op en rondom de taalschool! In de weekenden worden er excursies georganiseerd, bijvoorbeeld naar de Galapagos eilanden, de hete bronnen van Papallacta en Baños, de agrarische markt in Saquisil en stadjes zoals Otavalo en Cotacachi. Je zal je niet snel vervelen als je Quito kiest als bestemming om Spaans te leren

Omdat Quito het ideale uitgangspunt is voor een rondreis door Zuid-Amerika, wordt deze bestemming veel gekozen door reizigers die van plan zijn te gaan rondreizen. Een rondreis door Zuid-Amerika wordt nog leuker wanneer je de taal spreekt!

Bekijk ook de taalreizen Spaans voor volwassenen naar andere landen. Naast Spaans, kun je via StudyTravel ook andere talen leren in het buitenland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
AGS

Taalcursussen voor Volwassenen op AGS

Onze partnerschool in Quito- AGS (Andean Global Studies)- is gevestigd in het hart van het commerciële stadsdeel, in een rustige woonwijk genaamd “El Batán”. In de nabijheid vind je winkelcentra, banken, restaurants en het park La Carolina. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €169

Weer in Quito

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 21 8 6
Feb 21 9 5
Maart 21 9 5
Apr 21 9 5
Mei 21 9 6
Juni 21 8 6
Juli 21 8 7
Aug 22 8 7
Sept 22 8 6
Okt 21 8 5
Nov 21 8 5
Dec 21 8 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes