Spaans leren in Quito voor volwassenen


Quito, officieel genaamd San Francisco de Quito, is de hoofdstad van Ecuador en de oudste hoofdstad van alle Zuid-Amerikaanse landen. Het is de perfecte bestemming voor een taalcursus Spaans in Ecuador voor volwassenen. De stad is in 1534 gesticht door Spaanse veroveraars en gebouwd op een stad die van groot belang was voor het Inca-rijk op ceremonieel en commercieel gebied. Vandaag de dag staat de stad niet alleen bekend vanwege de verbazingwekkende koloniale architectuur, kathedralen en pleinen van klinkers, historische musea, beeldende kunsten, een kleurrijk nachtleven en drukbezochte openluchtmarkten. Quito is, gelegen in het hart van de hooglanden van de Andes, omgeven door indrukwekkend natuurschoon. Het vormt tevens de natuurlijke toegangsweg tot de jungle van de Amazone, de kustlijn van Ecuador en de wereldberoemde Galapagos eilanden. Bovendien is Quito het ideale uitgangspunt voor een uitgebreidere rondreis door Zuid-Amerika. De inwoners van Quito spreken de Spaanse taal erg duidelijk en hebben een elegant dialect ontwikkeld, wat ervoor gezorgd heeft dat Quito één van de meest prestigieuze locaties ter wereld is geworden om Spaans te leren.

Spaanse taalcursus volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Spaans in Quito voor volwassenen volg je op een internationale taalschool. Je volgt lessen in een rustige wijk met in de buurt winkelcentra, banken, restaurants en een park. De perfecte omgeving om tijdens de pauzes van de Spaanse lessen even tot rust te komen of je nieuwe taalkennis in de praktijk toe te passen. Omdat je Spaans leert op een internationale taalschool, kom je in contact met andere cursisten met verschillende nationaliteiten. Echter is iedereen in Quito met hetzelfde doel: Spaans leren!

Hoe ziet de taalcursus Spaans eruit in Quito?

Spaans leren in Quito kan op veel verschillende manieren. Veel volwassenen kiezen voor groepslessen. De groepen zijn erg klein, daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Als je Spaans wil leren voor je werk of studie en bepaalde onderwerpen wil behandelen, dan kun je ook kiezen voor de individuele lessen. Hierbij kun je focussen op specifieke onderwerpen die voor jou van belang zijn. Wil jij je tijdens de taalcursus Spaans volledig onderdompelen in de cultuur van Ecuador? Kies dan voor de extra cultuurlessen die de taalschool aanbiedt. 

Waar verblijf je tijdens het Spaans leren in Quito?

Wanneer je ervoor kiest om Spaans te gaan leren in Quito dan is de keuze voor de juiste accommodatie zeker niet onbelangrijk. Kies jij voor een verblijf in een gedeelde accommodatie samen met internationale medecursisten of verblijf je liever bij een Spaanstalig gastgezin? In dat geval word je onderdeel van een lokaal gezin en leer je de taal én cultuur van Ecuador van dichtbij kennen. Een unieke ervaring!

Ontdek bruisend Quito tijdens de taalreis!

De taalschool in Quito organiseert een uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma voor alle cursisten. Zo kun je de omgeving en je medecursisten beter leren kennen. Er zijn onder andere kookworkshops, salsalessen en nog veel meer activiteiten op en rondom de taalschool. In de weekenden worden er excursies georganiseerd, bijvoorbeeld naar de Galapagos eilanden, de hete bronnen van Papallacta en Baños, de agrarische markt in Saquisil en stadjes zoals Otavalo en Cotacachi. Quito is een goede uitvalsbasis voor een rondreis door Zuid-Amerika en wordt dan ook door veel reizigers bezocht. Een rondreis door Zuid-Amerika wordt echter nog leuker wanneer je de taal spreekt!

Lijkt het je wat om Spaans te gaan leren in Quito? Tof! Wij helpen je graag bij het maken van je plannen, dus neem gerust even telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. StudyTravel biedt daarnaast meerdere taalreizen Spaans voor volwassenen aan, maar kijk ook zeker eens naar het complete aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
AGS
(6)

Taalcursussen voor Volwassenen op AGS

Onze partnerschool in Quito- AGS (Andean Global Studies)- is gevestigd in het hart van het commerciële stadsdeel, in een rustige woonwijk genaamd “El Batán”. In de nabijheid vind je winkelcentra, banken, restaurants en het park La Carolina. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €183

Weer in Quito

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 21 9 6
June 21 8 6
July 21 8 7
Aug 22 8 7
Sept 22 8 6
Oct 21 8 5
Nov 21 8 5
Dec 21 8 6
Jan 21 8 6
Feb 21 9 5
Mar 21 9 5
Apr 21 9 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes