Taalcursus Spaans in San Sebastián

Lacunza

De taalschool Lacunza in San Sebastián bestaat al meer dan 60 jaar en is daarmee één van de oudste taalinstituten in Spanje. De school ligt aan de rand van het centrum. In de zomer wordt er gebruik gemaakt van een tweede locatie. Het is de meest internationale taalschool van San Sebastian met cursisten van 29 verschillende nationaliteiten op school.

Belangrijkste kenmerken van de taalschool:

• Terras 
• Receptie met lounge
• Bibliotheek 
• 18 volledig uitgeruste leslokalen, allemaal met airconditioning
• Multimedia ruimte met computers

Sociaal programma

Naast taalcursussen Spaans worden er door de taalschool ook allerlei sociale en culturele activiteiten georganiseerd. Zo worden er regelmatig stadswandelingen georganiseerd in San Sebastián, Spaanse filmavonden, culturele uitwisselingen, een wijnproeverij, pintxos tour, studenten BBQ, museumbezoeken en excursies naar andere steden en dorpen in de omgeving. Natuurlijk staat San Sebastián ook bekend als dé surfstad van Spanje, een surfcursus mag daarom ook niet ontbreken!

Minimumleeftijd: 17 jaar.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DEZE TAALSCHOOL IN DE ZOMER VOOR JONGEREN VAN 14-17 JAAR

Intensief

De cursus bestaat uit 20 of 30 lesuren per week. Er worden 8 cursusniveaus aangeboden. Bij 20 lesuren per week bestaan de lesgroepen uit maximaal 12 cursisten. Bij 30 lesuren per week zijn de 10 extra lesuren met max. 8 cursisten per lesgroep. Je kunt deze cursus al volgen vanaf 1 week.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Speciaal intensief

Bij de speciaal intensieve cursus vul je de intensieve cursus (van 20 lesuren per week) aan met wekelijks 5 lesuren individueel onderwijs.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

DELE-cursus

De D.E.L.E.-cursus is een 4-weekse examenvoorbereidingscursus die bestaat uit de intensieve cursus met 20 lesuren per week en 5 privélessen examenvoorbereiding per week.

Klik hier voor meer informatie over het D.E.L.E.-examen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Spaans & koken

Het is misschien niet bij iedereen bekend, maar San Sebastián staat wereldwijd bekend als de hoofdstad van de gastronomie. Deze stad heeft meer Michelin-sterren per vierkante meter dan welke andere stad dan ook. Een kookworkshop tijdens je verblijf in San Sebastián mag dan ook eigenlijk niet ontbreken! Naast je taalcursus met 20 lesuren per week, krijg je 1 (ca. 3 uur durende) kookworkshop waarbij je onder begeleiding een traditionele 4-gangen maaltijd zult bereiden op één van de meest bekende kookscholen van San Sebastián.

Als je koken wil combineren met een andere cursus dan de intensieve cursus met 20 lesuren per week, dan is dit in overleg ook mogelijk. Als je meer kookworkshops wil volgen of niet gedurende de hele duur van je taalcursus wekelijks 1 kookles wil, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Spaans & surfen

San Sebastián is een waar surfparadijs! Naast je taalcursus met 20 lesuren per week, heb je van maandag tot en met vrijdag elke dag een uur surfles in een groep van max. 8 deelnemers. Als je surfen wil combineren met een andere cursus dan de intensieve cursus met 20 lesuren per week, dan is dit in overleg ook mogelijk. Als je een ander aantal weken surflessen wil nemen of niet gedurende de hele duur van je taalcursus wil surfen, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Minimum leeftijd is 17 jaar.