Frans leren in Rouen voor volwassenen (50+)


Taalreizen voor volwassenen van 50 jaar en ouder bieden een unieke kans om een nieuwe taal te leren en tegelijkertijd te genieten van een verrijkende culturele ervaring. Speciaal ontworpen programma's zorgen ervoor dat deelnemers in een ondersteunende en stimulerende omgeving kunnen werken aan hun taalvaardigheden, terwijl ze nieuwe vriendschappen sluiten met gelijkgestemde leeftijdsgenoten.

Waarom Rouen als Bestemming voor een Taalreis voor Ouderen?

Rouen, de historische hoofdstad van Normandië, biedt een betoverende omgeving voor een taalreis voor volwassenen van 50+. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende cultuur is Rouen de perfecte bestemming om de Franse taal en cultuur te ervaren. Bovendien biedt Rouen een ontspannen en gastvrije sfeer, ideaal voor ouderen die op zoek zijn naar een authentieke en verrijkende leerervaring.

Frans leren op een taalschool in Rouen speciaal voor 50-plussers

De taalcursus Frans in Rouen voor ouderen wordt gegeven op een internationale taalschool in Rouen. Volwassenen vanuit de hele wereld komen hier samen om Frans te leren en de Franse cultuur te ontdekken! Doordat de taalschool internationaal is kom je tijdens de taalreis in Rouen gemakkelijk in aanraking met andere cursisten van verschillende nationaliteiten, wat zorgt voor een culturele verrijking. Alle cursisten op de taalschool hebben hetzelfde doel; Frans leren in een gezellige groep leeftijdsgenoten en leuke activiteiten ondernemen in Rouen.

Club 50 cursus Frans in Rouen

Speciaal voor cursisten van 50+ heeft de taalschool in Rouen een programma ontwikkeld om Frans te leren. De Club 50 cursus bestaat uit een taalcursus Frans van 1 of 2 weken én een uitgebreid cultureel programma. Tijdens het culturele programma krijgen ouderen de kans om Rouen beter te leren kennen, ondergedompeld te worden in de Franse cultuur en op te trekken met een groep leeftijdsgenoten van 50+.

Een onderdompeling in de Franse taal en cultuur

Door Frans te leren in Rouen kunnen volwassenen van 50 jaar en ouder niet alleen hun taalvaardigheden verbeteren, maar ook ondergedompeld worden in de authentieke Franse levensstijl. Of het nu gaat om het verkennen van historische bezienswaardigheden, verblijven bij een lokaal gastgezin of het genieten van lokale specialiteiten in gezellige bistro's, een taalreis naar Rouen biedt een unieke kans om Frans te leren terwijl men geniet van de magie van deze prachtige stad aan de Seine.

Kies voor een taalreis naar Rouen en ontdek de schoonheid van de Franse taal en cultuur in het hart van Normandië. Met zijn charmante ambiance, rijke geschiedenis en bruisende cultuur biedt Rouen een onvergetelijke ervaring voor volwassenen van 50+.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalcursussen Frans voor volwassenen (50+) of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op French in Normandy

De taalschool in Rouen, French in Normandy, beschikt over twaalf leslokalen en een studentenruimte. In de directe omgeving vind je 'Jardin des Plantes' (botanische tuin) evenals winkels, restaurants en barretjes. Er is gratis wifi op school en er is een bibliotheek met computers waar je gebruik van mag maken. De taalschool biedt een speciaal programma voor cursisten van 50+ waarbij een taalcursus Frans wordt gecombineerd met een cultureel activiteitenprogramma. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €610

Weer in Rouen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 21 13 8
Aug 21 13 7
Sept 19 11 6
Oct 16 8 4
Nov 11 5 3
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 5 6
May 16 8 7
June 19 11 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes