Italiaans leren in Florence voor volwassenen (50+)


Droom je van het leren van de Italiaanse taal te midden van de prachtige Renaissance-architectuur en artistieke schatten van Florence? Ontdek onze taalcursussen Italiaans in Florence, speciaal ontworpen voor 50-plussers die op zoek zijn naar een taalcursus Italiaans gecombineerd met culturele activiteiten.

Italiaans leren op een internationale taalschool

Italiaans leren in Florence doe je op een internationale taalschool, gelegen in het hart van de stad en vlakbij het centrale station van Florence. De taalschool is gevestigd in een elegant 19e eeuws gebouw en je ontmoet hier andere ouderen vanuit de hele wereld. Iedereen komt samen op onze taalschool in Florence om Italiaans te leren! 

Volg een Club 50 cursus Italiaans in Florence

Speciaal voor de oudere cursist van 50+ is er een programma ontwikkeld dat bestaat uit Italiaanse lessen op school en culturele activiteiten. De activiteiten vinden plaats in- en rondom Florence. De stad ademt geschiedenis, kunst en cultuur en biedt dan ook eindeloos veel mogelijkheden! Deelnemers aan de 50+ cursus kunnen genieten van wandelingen door de eeuwenoude straten, het bewonderen van meesterwerken van beroemde kunstenaars en het proeven van de heerlijke Toscaanse keuken.

Kleine lesgroepen voor cursisten van 50+

Bij StudyTravel begrijpen we dat de meeste 50-plussers al een tijd niet in de studiebanken hebben gezeten. Daarom geloven we in het belang van persoonlijke aandacht en ondersteuning voor elke cursist. We houden de klassen klein, zodat je kunt profiteren van individuele begeleiding en interactie met je medestudenten. Onze vriendelijke en deskundige docenten staan altijd klaar om je te helpen en te motiveren tijdens je taalreis, zodat je snel vooruitgang boekt en zelfvertrouwen opbouwt in het spreken van Italiaans.

Verblijf bij Italianen tijdens je taalreis in Florence

Wil je de Italiaanse taal en cultuur echt van dichtbij meemaken? Kies er dan voor om tijdens het Italiaans leren in Florence te verblijven bij een lokaal gastgezin. Door bij Italianen in huis te verblijven maak je kennis met de lokale manier van leven én geniet je van de typisch Italiaanse keuken! Gastgezinnen zijn geschikt voor alle leeftijden; van jong tot oud! Laat je dus niet afschrikken door het begrip “gastgezin”, de Italianen in Florence staan klaar om je te verwelkomen!

Ben je klaar voor je Italiaanse taalcursus in Italië? Boek dan vandaag nog je taalcursus in Florence en begin aan een onvergetelijke taalervaring! Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons je helpen bij het plannen van je taalreis naar het buitenland.

lees verder »
 
Linguaviva
(20)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Linguaviva

Onze partnerschool Linguaviva is gevestigd in een elegant 19e eeuws gebouw vlakbij het centraal station in het centrum van Florence. Je ontmoet hier veel andere internationale studenten uit meer dan 60 verschillende landen. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1180

Weer in Florence

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 30 18 11
Aug 30 17 10
Sept 26 15 7
Oct 20 11 6
Nov 14 7 3
Dec 11 4 3
Jan 9 2 4
Feb 11 3 5
Mar 14 5 5
Apr 19 8 7
May 23 12 10
June 27 15 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes