Italiaans leren in Rome voor volwassenen (50+)


Italiaans leren in de eeuwige stad: Rome! Wil je Italiaans leren en ondergedompeld worden in de tijdloze schoonheid en rijke geschiedenis van Rome? Bij StudyTravel bieden we een unieke kans aan voor volwassenen van 50 jaar en ouder om Italiaans te leren in een van 's werelds meest fascinerende en inspirerende bestemmingen. Onze partnerschool in Rome biedt een warme en gastvrije omgeving waar je Italiaans kunt studeren en tegelijkertijd kunt genieten van alles wat deze betoverende stad te bieden heeft.

Waarom Italiaans leren in Rome?

Rome, de hoofdstad van Italië, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en charme. Van de majestueuze ruïnes van het oude Rome tot de prachtige barokke pleinen en fonteinen, elke straat ademt een sfeer van eeuwenoude grandeur. Door Italiaans te leren in Rome als 50-plusser, krijg je niet alleen de kans om de taal te beheersen, maar ook om ondergedompeld te worden in de levendige Italiaanse cultuur en levensstijl. 

Italiaans leren voor 50-plussers op een internationale taalschool in Rome

Bij onze Italiaanse partnerschool in Rome, gelegen in het hart van de stad, streven we ernaar om een stimulerende en ondersteunende leeromgeving te bieden voor volwassenen van 50+. De ervaren en native-speaking Italiaanse docenten zijn toegewijd aan het helpen van oudere studenten om hun taaldoelen te bereiken. Met kleine lesgroepen en gepersonaliseerde aandacht zorgen we ervoor dat elke cursist het vertrouwen en de vaardigheden opbouwt om zich comfortabel uit te drukken in het Italiaans. De cursussen voor 50-plussers zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere cursisten die Italiaans leren willen combineren met leuke activiteiten in Rome.

Italiaans leren en de stad verkennen tijdens een taalreis voor ouderen

Wanneer je Italiaans gaat leren in Rome ga je een taalcursus Italiaans leren op een internationale taalschool. Hiernaast ga je samen met de andere Club 50 deelnemers allerlei leuke activiteiten ondernemen in- en rondom Rome. De Club 50 cursus geeft volwassenen van 50+ de kans om Rome te ontdekken samen met een gezellige groep gelijkgestemde leeftijdsgenoten. 

Rome staat bekend om zijn overvloed aan historische bezienswaardigheden, waaronder het iconische Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. Het verkennen van deze onmisbare monumenten staat dan ook zeker op de planning! Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Vaticaan, rond te dwalen door de sfeervolle straten van Rome, te slenteren langs de prachtige pleinen zoals Piazza Navona en de vele elegante fonteinen en sculpturen van de stad te bewonderen. Ook de culinaire cultuur van Rome mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je taalreis! Pas je Italiaanse taalkennis toe en bestel een heerlijke “gelato”, “pizza” of “pasta” op één van de vele terrassen van Rome!

Wil je meer weten over de taalcursussen Italiaans voor volwassenen van 50+? Neem contact op met StudyTravel taalreizen voor een persoonlijk advies over de Italiaanse taalreizen voor ouderen.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Dilit International House

De school "Dilit" in Rome heeft al meer dan 40 jaar ervaring met taalcursussen Italiaans en is gevestigd in een statige en sfeervolle villa in het centrum van Rome, dichtbij het centraal station. De taalschool beschikt over 11 klaslokalen en er is een bibliotheek en een zelfstudiecentrum beschikbaar. Ook zijn er nog 5 extra klaslokalen in de dependance op korte afstand van het hoofdgebouw. Bovendien is er een “Student’s Club” met cafetaria en diverse faciliteiten voor optredens, filmavonden, feesten en discussieavonden. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1146

Weer in Rome

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 30 20 11
Aug 30 19 10
Sept 26 17 8
Oct 22 13 6
Nov 16 9 4
Dec 13 6 3
Jan 11 5 4
Feb 13 5 5
Mar 15 7 7
Apr 19 10 7
May 23 13 9
June 28 17 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes