Italiaans leren in Salerno voor volwassenen (50+)


Ben je 50+ en wil je een taalcursus Italiaans volgen samen met leeftijdsgenoten? Kies dan voor een 50+ cursus Italiaans in Italië! Salerno is één van de bestemmingen in Italië waar een 50+ cursus om Italiaans te leren wordt aangeboden. Gelegen aan de prachtige kust van Amalfi, biedt Salerno een unieke en inspirerende omgeving om Italiaans te leren. 

Salerno als bestemming om Italiaans te leren voor 50-plussers

Met zijn charmante steegjes, levendige markten en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, is deze historische stad de perfecte setting voor een onvergetelijke leerervaring voor senioren. Deze historische stad aan de adembenemende kust van Amalfi is de perfecte locatie voor een taalcursus Italiaans voor 50-plussers. Salerno heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid, en haar charmante straten weerspiegelen een unieke mix van culturen en tradities. Door te kiezen voor Salerno als bestemming om Italiaans te leren, dompel je jezelf onder in een authentieke Italiaanse ervaring die verder gaat dan alleen taallessen.

Speciale cursussen voor cursisten van 50+

Bij StudyTravel begrijpen we de behoeften van volwassen studenten en streven we ernaar om een gepersonaliseerde en ondersteunende leeromgeving te bieden. Onze cursussen Italiaans voor 50-plussers zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de leerstijlen en interesses van volwassen leerlingen. Cursisten van 50 jaar en ouder kunnen deelnemen aan de Club 50 cursus Italiaans. Deze cursus bestaat uit een combinatie van Italiaanse taallessen en een cultureel activiteitenprogramma. Ben je 50+ en wil je Italiaans leren in een groep met andere ouderen? Dan is de Club 50 cursus de juiste keuze!

Italiaans leren en Salerno ontdekken tijdens een taalreis

Wanneer je Italiaans gaat leren in Salerno volg je een taalcursus Italiaans op een internationale taalschool. Naast de Italiaanse lessen is er een uitgebreid cultuurprogramma inbegrepen voor de 50-plussers. Zo krijg je de kans om niet alleen Italiaans te leren op school maar ook in de stad! Tijdens de culturele activiteiten kun je je Italiaanse taalkennis in de praktijk toepassen, terwijl je geniet van alles wat Salerno te bieden heeft! Ook ontmoet je op deze manier snel andere leeftijdsgenoten waarmee je samen leuke activiteiten gaat ondernemen. Het programma is vol met activiteiten zoals een stadsrondleiding, excursies naar bezienswaardigheden en steden in de omgeving, een kookworkshop, wijnproeverij, seminars over de Italiaanse cultuur en meer!

Comfortabele accommodaties voor ouderen in Salerno

Tijdens de taalreis voor ouderen in Salerno biedt StudyTravel je de mogelijkheid om te verblijven in het centrum van Salerno, dichtbij de taalschool. Je kunt kiezen voor een verblijf in een gedeeld- of privé appartement of een verblijf bij een Italiaans gastgezin. Wil je de Italiaanse taal en cultuur echt van dichtbij ervaren? Dan raden we je aan om te kiezen voor een gastgezin. Er is geen betere manier om je Italiaanse taalkennis in de praktijk toe te passen en tegelijkertijd te genieten van de lokale keuken!

Wil je meer weten over de taalcursussen Italiaans? Neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies over de taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Accademia Italiana

De taalschool in Accademia Italiana in Salerno is gelegen in een authentiek pand op korte afstand van het historische centrum en het prachtige strand. De persoonlijke sfeer die de stad uitstraalt heerst ook in het instituut. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €890

Weer in Salerno

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 18 10
Aug 29 18 10
Sept 26 16 8
Oct 22 12 6
Nov 17 9 4
Dec 14 6 3
Jan 12 4 4
Feb 13 5 5
Mar 15 6 5
Apr 18 9 7
May 22 12 8
June 26 16 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes