Engels of Frans leren in Canada


Canada is één van de grootste landen ter wereld in oppervlakte en ligt ten noorden van de Verenigde Staten. Hoewel Canada dunbevolkt is, zijn de inwoners van dit land wel afkomstig vanuit de hele wereld. Dit maakt met name de hoofdsteden zeer internationaal georiënteerd, met bijvoorbeeld aparte wijken als Chinatown en Little Italy. De hoofdstad van Canada is Ottawa. Canada is officieel tweetalig, maar alleen in Québec wordt naast Engels nog het Frans gesproken.

Engels of Frans leren in Canada doe je op een internationale taalschool. Een taalcursus Engels of Frans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Een taalreis naar Canada bestaat niet alleen uit een taalcursus Engels of Frans maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Engels of Frans leren in Canada betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft.

Bij StudyTravel heb je de mogelijkheid om in Toronto en Vancouver een taalcursus Engels te volgen. In Montreal kun je een taalcursus Engels of Frans volgen.

Engels of Frans leren in Montreal
Engels leren in Toronto
Engels leren in Vancouver

Montreal is de grootste tweetalige stad ter wereld. Frans is officieel de voertaal in de provincie Quebéc, waar Montreal de hoofdstad van is, maar je hebt ook de mogelijkheid om hier Engels te leren.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Montreal.

Terug naar boven

 

Toronto is op economisch en internationaal gebied een zeer belangrijke stad in Canada. Een taalcursus Engels kun je hier goed combineren met culturele activiteiten en excursies.

Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Toronto.

Terug naar boven
Vancouver is een mooie stad die zowel op het gebied van natuurschoon als cultuur veel te bieden heeft. Naast een taalcursus Engels heb je in Vancouver dan ook veel mogelijkheden tot naschoolse activiteiten en excursies.
 
Klik hier voor meer informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Vancouver.

Terug naar boven

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes