Spaans taalkamp in San Sebastián voor jongeren


Een Spaans taalkamp in San Sebastián is de ideale invulling van de zomervakantie! In San Sebastián kun je namelijk een taalcursus Spaans combineren met voetbal, kookworkshops en watersporten, zoals stand-up-paddel of surfen. Daarnaast worden er ook nog andere leuke activiteiten en excursies georganiseerd, waarbij je kennismaakt met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. San Sebastián bevindt zich in de regio Baskenland en is gelegen in een prachtige baai aan de Golf van Biskaje. Hier kun je na de Spaanse lessen surfen of ontspannen aan het strand. De stad heeft daarnaast het ´parte vieja´ waar je onder andere een prachtige basiliek, kerk en het Baskische museum kunt vinden. De stad biedt zo de ideale mix van cultuur, geschiedenis en strand.

Spaans taalkamp voor 6- tot 17-jarigen in San Sebastián
Onze partnerschool Lacunza Juniors biedt Spaanse taalkampen in San Sebastián voor jongeren van 6 tot 17 jaar gedurende de zomermaanden. De taalschool bevindt zich in het centrum van San Sebastian en heeft daarnaast ook nog een campus speciaal voor zomerkampen op 15 km afstand van San Sebastián. Jongeren van 14-17 jaar kunnen voor beide locaties kiezen en jongeren van 6 tot 14 jaar kunnen naar de zomercampus. 
Het Spaans zomerkamp in San Sebastián
Het zomerkamp van Lacuna Juniors is speciaal ontworpen voor jongeren die maximaal van hun zomer willen genieten! Hier volgen de jongeren 20 lessen Spaans per week, waardoor er veel tijd overblijft voor activiteiten. De Spaanse taalcursus kan worden gecombineerd met surflessen, voetbaltraining of kookworkshops. Maar er zijn ook genoeg andere activiteiten zoals hip hop workshops, sportactiviteiten als kanoën en excursies naar bijvoorbeeld een pretpark of het zeeaquarium van San Sebastián. Het leuke is dat de jongeren bij dit taalkamp op de campus wonen en daar ook in contact komen met Spaanse kinderen. Zo kunnen ze meteen oefenen met Spaans spreken!
Spaans taalkamp in het centrum van San Sebastian
Het Spaans taalkamp van Lacuna Juniors in het centrum heeft als voordeel dat jongeren bij een Spaans gastgezin kunnen verblijven. Zo worden ze ondergedompeld in de Spaanse cultuur en zullen ze nog meer Spaans leren! De Spaanse cursus bestaat uit 25 lessen per week en kan worden gecombineerd met watersporten of kooklessen. Maar de school organiseert ook een activiteitenprogramma met excursies naar de leukste plekjes in de omgeving en 3 activiteiten per week. Zo is er bijvoorbeeld een speurtocht, boottocht of fietstocht door de stad en zijn er sportactiviteiten zoals danslessen.
Toezicht tijdens het Spaanse taalkamp in San Sebastián
De jongeren verblijven tijdens het Spaans taalkamp in San Sebastián op de zomercampus, in de residentie van de taalschool of in een gastgezin. Alle drie de opties bieden een zeer veilige omgeving voor de jongeren. Ook zijn er tijdens de activiteiten begeleiders aanwezig en kunnen ze de campus bijvoorbeeld niet zomaar verlaten. Zo wordt hun veiligheid altijd gewaarborgd! 
Liever op taalkamp naar Spanje buiten de zomer?
Vanaf 17 jaar kunnen jongeren ook buiten de zomer op Spaans taalkamp naar San Sebastián, door deel te nemen aan de taalcursussen in San Sebastián voor volwassenen. Maar we hebben ook heel veel andere leuke bestemming voor een taalcursus in Spanje!

Spaans taalkamp voor 6- tot 17-jarigen in San Sebastián

Onze partnerschool Lacunza Juniors biedt Spaanse taalkampen in San Sebastián voor jongeren van 6 tot 17 jaar gedurende de zomermaanden. De taalschool bevindt zich in het centrum van San Sebastian en heeft daarnaast ook nog een campus speciaal voor zomerkampen op 15 km afstand van San Sebastián. Jongeren van 14-17 jaar kunnen voor beide locaties kiezen en jongeren van 6 tot 14 jaar kunnen naar de zomercampus. 

Het Spaans zomerkamp in San Sebastián

Het zomerkamp van Lacuna Juniors is speciaal ontworpen voor jongeren die maximaal van hun zomer willen genieten. Hier volg je 20 lessen Spaans per week, waardoor er veel tijd overblijft voor activiteiten. De Spaanse taalcursus kan worden gecombineerd met surflessen, voetbaltraining of kookworkshops. Maar er zijn ook genoeg andere activiteiten, zoals hip hop workshops, sportactiviteiten als kanoën en excursies naar bijvoorbeeld een pretpark of het zeeaquarium van San Sebastián. Het leuke van dit Spaanse taalkamp is dat je op de campus woont, waar je in contact komt met Spaanse kinderen. Zo kun je meteen oefenen met Spaans spreken!

Spaans taalkamp in het centrum van San Sebastian

Het Spaanse taalkamp van Lacuna Juniors in het centrum heeft als voordeel dat je bij een Spaans gastgezin kunt verblijven. Zo word je ondergedompeld in de Spaanse cultuur en zul je nog meer Spaans leren! De Spaanse cursus bestaat uit 25 lessen per week en kan worden gecombineerd met watersporten of kooklessen. Maar de school organiseert ook een activiteitenprogramma met excursies naar de leukste plekjes in de omgeving en 3 activiteiten per week. Zo is er bijvoorbeeld een speurtocht, boottocht of fietstocht door de stad en zijn er sportactiviteiten, zoals danslessen.

Toezicht tijdens het Spaanse taalkamp in San Sebastián

Je verblijft tijdens een Spaans taalkamp in San Sebastián op de zomercampus, in de residentie van de taalschool of in een gastgezin. Alle drie de opties bieden een zeer veilige omgeving. Ook zijn er tijdens de activiteiten begeleiders aanwezig en kun je de campus niet zomaar verlaten zonder begeleiding. Zo wordt een veilig taalkamp gegarandeerd.  

Liever op taalkamp naar Spanje buiten de zomer?

Vanaf 17 jaar kun je ook buiten de zomer op Spaans taalkamp naar San Sebastián, door deel te nemen aan de taalcursussen in San Sebastián voor volwassenen. Maar we hebben ook veel andere leuke bestemmingen voor een Spaans taalkamp in Spanje! Zo kan Cádiz ook een interessante bestemming zijn als je van surfen houdt. Maar we hebben ook nog andere vakantiekampen in het buitenland met sporten. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Lacunza Juniors

De taalschool Lacunza in San Sebastián voor jongeren van 14-17 jaar is één van de oudste taalinstituten in Spanje. De school ligt aan de rand van het centrum. Er zijn 17 leslokalen met airconditioning. De cursisten kunnen gebruik maken van computers (met internet), een kantine met koffie- en frisdrankautomaten en het terras. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
03/06/2024 - 24/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €455

Taalcursussen voor Jongeren op Lacunza Juniors Summer Camp

Onze partnerschool Lacunza biedt kinderen van 10 t/m 13 jaar de mogelijkheid om een taalcursus te volgen op een campus in San Sebastián. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 04/08/2024
Cursusperiode:
1-5 weken, 1 week vanaf €480

Weer in San Sebastián

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 11 6
June 20 14 7
July 22 16 7
Aug 22 16 6
Sept 21 15 5
Oct 18 12 4
Nov 15 10 3
Dec 13 8 2
Jan 12 7 3
Feb 12 7 4
Mar 14 8 5
Apr 15 10 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes