Spaans taalkamp in Spanje voor jongeren

Een Spaans taalkamp in Spanje is de leukste manier om Spaans te leren! Jongeren komen in contact met leeftijdsgenoten van over de hele wereld tijdens de Spaanse lessen en de vele activiteiten. Daarnaast kunnen jongeren genieten van het heerlijke weer, de prachtige stranden en de prettige Spaanse cultuur. Zo zullen ze een onvergetelijke vakantie beleven! 

Onze populairste bestemmingen:
Spaans taalkamp in Málaga
(12-20 jaar)
Spaans taalkamp in Valencia
(14-17 jaar, alleen in de zomer)
Spaans taalkamp in San Sebastián
(6-17 jaar, alleen in de zomer)

Andere bestemmingen: 
Spaans taalkamp in Cádiz (13-17 jaar)
Spaans taalkamp in Salamanca (16+)
Spaans taalkamp in Vejer
(13-17 jaar, alleen in de zomer)

 Spaans taalkamp voor jongeren in Spanje

Bestemmingen voor Spaanse vakantiekampen in Spanje

De taalkampen vinden plaats in de leukste steden van Spanje. Zo vind je in Málaga en Valencia de ideale combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Daarnaast is Salamanca een leuke studentenstad en is San Sebastián weer ideaal voor jongeren die een taalcursus Spaans willen combineren met watersporten, voetballen of koken. 

De lessen tijdens het Spaanse taalkamp in Spanje

Taalkamp Spaans in Spanje voor jongeren     

Meestal volgen de jongeren een intensieve Spaanse cursus van 20 lessen Spaans per week. Maar soms zijn er ook nog andere opties, zoals privélessen of extra uren. De lessen zijn afgestemd op jongeren, zodat ze op een leuke manier Spaans leren. Bovendien krijgen ze altijd les van native speakers!

Activiteiten gedurende het Spaanse taalkamp

Tijdens het Spaans taalkamp in Spanje wordt er elke dag wel iets leuks georganiseerd! Zo is er vaak een welkomstfeest, filmavond, strandbezoek en dagexcursie in het weekend. Ook worden er sportactiviteiten georganiseerd, zoals volleybal of danslessen. Op sommige locaties is het zelfs mogelijk om een taalcursus Spaans te combineren met sporten. Zo kunnen jongeren in San Sebastián en Cádiz surflessen volgen. San Sebastián biedt daarnaast ook nog stand-up-peddelen, voetballen, kajakken en kookworkshops.

Spaanse taalkamp in Spanje

Toezicht tijdens het taalkamp Spaans in Spanje

Bij het Spaans zomerkamp in Spanje is er altijd voldoende toezicht. Zowel de schoolresidentie als het gastgezin vormen een veilige omgeving voor de jongeren. Ook zijn er altijd professionele begeleiders aanwezig tijdens de excursies en activiteiten en houden de docenten een oogje in het zeil tijdens de lessen. Zo kunnen de jongeren onbezorgd op reis! 

Accommodatie tijdens het taalkamp in Spanje

Spaanse taalkampen in Spanje voor jongeren

 

Door te verblijven in een Spaans gastgezin, leren de jongeren niet alleen de Spaanse taal, maar komen ze ook in contact met de Spaanse cultuur. Hierdoor krijgen ze een uniek kijkje in de levenswijze van de Spanjaarden en kunnen ze meteen oefenen met Spaans spreken. Daarnaast kunnen jongeren vaak ook op de campus of in de residentie van de taalschool verblijven, samen met internationale leeftijdsgenoten.

Persoonlijk advies bij taalkampen in het buitenland

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan taalkampen in het buitenland. Als je het lastig vindt om de juiste keuze te maken, kun je contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Daarnaast kunnen jongeren die ouder zijn dan 16 ook deelnemen aan de taalcursussen voor volwassenen in Spanje. Deze cursussen worden het hele jaar door georganiseerd. 

Waarom op taalkamp naar Spanje?
Spanje staat vooral bekend om het zonnige weer en de schitterende stranden. Maar ook qua cultuur en geschiedenis is er veel te ontdekken, zoals flamenco, Moorse architectuur en de Spaanse keuken met gerechten zoals tapas en paella.  Spanje is het ideale land voor een taalreis als je een combinatie wilt van zon, zee, strand en cultuur!

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes