Spaans taalkamp in Spanje voor jongeren

Een Spaans taalkamp in Spanje is één van de leukste manieren om Spaans te leren. Je komt in contact met leeftijdsgenoten van over de hele wereld tijdens de Spaanse lessen en de vele activiteiten en excursies. Daarnaast kun je genieten van het prettige klimaat, de prachtige stranden en de warme Spaanse cultuur. Je zult niet alleen veel vooruitgang boeken op het gebied van Spaans, maar ook een onvergetelijke vakantie beleven!

Onze populairste bestemmingen:
Spaans taalkamp in Málaga (12-20 jaar)
Spaans taalkamp in Valencia
(14-17 jaar, alleen in de zomer)
Spaans taalkamp in San Sebastián
(14-17 jaar, alleen in de zomer)

Andere bestemmingen: 
Spaans taalkamp in Cádiz (13-17 jaar)
Spaans taalkamp in Salamanca (16+)
Spaans taalkamp in Vejer
(13-17 jaar, alleen in de zomer)

 Spaans taalkamp voor jongeren in Spanje

De lessen tijdens het Spaanse taalkamp in Spanje

Taalkamp Spaans in Spanje voor jongeren     

Meestal volg je een intensieve taalcursus van 20 lessen Spaans per week. Soms worden er ook nog andere cursussen aangeboden met individuele lessen of extra uren. De lessen zijn speciaal afgestemd op jongeren, zodat je op een leuke manier Spaans leert. Bovendien wordt de Spaanse taalcursus in Spanje altijd gegeven door native speakers.

Toezicht tijdens het Spaanse taalkamp in Spanje

Bij de Spaanse taalvakantie in Spanje is er altijd voldoende toezicht. Zowel de schoolresidenties als gastgezinnen vormen een veilige omgeving voor jongeren. Ook zijn er altijd professionele begeleiders aanwezig tijdens de excursies en activiteiten en houden de docenten een oogje in het zeil tijdens de lessen. Op deze manier wordt een veilige taalreis gegarandeerd.

Activiteiten gedurende een Spaans taalkamp in Spanje

Tijdens het taalkamp Spaans in Spanje wordt er elke dag wel iets leuks georganiseerd. Zo is er vaak een welkomstfeest, filmavond, strandbezoek en dagexcursie in het weekend. Ook worden er sportactiviteiten georganiseerd, zoals volleybal of danslessen. Op sommige locaties is het zelfs mogelijk om een taalcursus Spaans te combineren met sporten. Zo kun je in San Sebastián de taalcursus combineren met stand-up-peddelen, voetballen, kajakken of koken. Daarnaast is het in Cádiz en San Sebatián mogelijk om surflessen te volgen tijdens het Spaanse taalkamp.   

   Spaanse taalkampen Spanje

Bestemmingen voor een Spaans taalkamp in Spanje

De Spaanse vakantiekampen in Spanje vinden plaats in de leukste steden van Spanje. Zo vind je in Málaga en Valencia de ideale combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Daarnaast is Salamanca een leuke studentenstad en is San Sebastián een ideale bestemming als je graag een Spaanse taalcursus wilt combineren met watersporten, voetballen of koken.

Accommodatie tijdens het Spaanse taalkamp in Spanje

Taalkampen Spaans Spanje  

 

Door tijdens een Spaans taalkamp in Spanje te verblijven in een gastgezin, kun je meteen oefenen met Spaans spreken. Je zult een uniek kijkje krijgen in de levenswijze van de Spanjaarden. Zo leer je niet alleen de Spaanse taal, maar kom je ook in contact met de Spaanse cultuur. De andere optie is om te verblijven op de campus of in de residentie van de taalschool, samen met internationale leeftijdsgenoten.

Persoonlijk advies bij taalkampen in het buitenland

Naast de taalkampen in Spanje bieden we ook nog veel andere vakantiekampen voor jongeren. Zo hebben we ook taalkampen Engels, Frans en Duits. Als je het lastig vindt om de juiste keuze te maken, kun je contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Daarnaast kunnen jongeren die ouder zijn dan 16 ook deelnemen aan de Spaanse taalvakanties in Spanje voor volwassenen. Deze cursussen worden het hele jaar door georganiseerd.

Waarom op taalkamp naar Spanje?
Spanje staat vooral bekend om het zonnige weer en de schitterende stranden. Maar ook qua cultuur en geschiedenis is er veel te ontdekken, zoals flamenco, Moorse architectuur en de Spaanse keuken met gerechten zoals tapas en paella.  Spanje is het ideale land voor een taalreis als je een combinatie wilt van zon, zee, strand en cultuur!
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes