Taalkamp Frans voor jongeren

Bij een taalkamp Frans in Frankrijk beleef je een onvergetelijke vakantie terwijl je met meer zelfvertrouwen Frans leert spreken. Door alle naschoolse activiteiten en culturele excursies die worden georganiseerd, zul je gemakkelijk nieuwe vrienden maken en leeftijdsgenoten vanuit de hele wereld leren kennen!

Onze populairste bestemmingen:
Taalkamp Frans in Nice (8-17 jaar)
Taalkamp Frans in Biarritz (14-17, zomer*)
Taalkamp Frans in Montpellier (11-16 jaar, zomer*)

Andere bestemmingen: 
Taalkamp Frans in Antibes (8-17 jaar)
Taalkamp Frans in Parijs (12-17 jaar, zomer*)
*Startdata alleen in de zomermaanden

  Taalkamp Frans jongeren

Wat houdt een taalkamp Frans in Frankrijk in?

Het Franse taalkamp is een compleet pakket van Franse lessen, activiteiten, begeleiding en accommodatie op basis van half- of volpension. Doordat er meestal een taalcursus Frans wordt gevolgd van 20 lesuren per week, blijft er veel vrije tijd over. Deze vrije tijd wordt ingevuld met leuke activiteiten, zoals spelletjes, discoavonden, speurtochten en sportactiviteiten. Ook zijn er excursies naar leuke plaatsen in de omgeving en zul je de voornaamste bezienswaardigheden van de stad gaan bezoeken.  

Waarom een taalkamp Frans in Frankrijk? 

Taalkamp Frans voor kinderen     
Frans is één van de belangrijkste wereldtalen. Bij een vakantiekamp Frans zal jouw kennis van de Franse taal gegarandeerd snel vooruit gaan. Zowel tijdens de lessen, in je gastgezin als in de omgang met je internationale medestudenten zul je namelijk veel oefenen met Frans spreken. Daarnaast krijg je les in kleine groepen en op geaccrediteerde taalscholen van hoge kwaliteit. 

Frans is één van de belangrijkste wereldtalen. Bij een vakantiekamp  Frans zal jouw kennis van de Franse taal gegarandeerd snel vooruit gaan. Zowel tijdens de lessen, in je gastgezin als in de omgang met internationale medestudenten zul je namelijk veel oefenen met Frans spreken. Daarnaast krijg je les in kleine groepen en op geaccrediteerde taalscholen met onderwijs van hoge kwaliteit. 


Begeleiding en toezicht tijdens de taalkampen Frans 

Begeleiding en supervisie zijn een belangrijk onderdeel van het taalkamp Frans. Bij alle activiteiten en excursies gaan ervaren begeleiders mee, die instaan voor de veiligheid van de jongeren. Daarnaast bieden zowel de residenties als gastgezinnen een veilige omgeving. Zo verblijven begeleiders vaak ook in de residentie, waardoor er de hele dag door toezicht is.

  Taalkamp Frans met sportactiviteiten

Gastgezin of residentie bij een taalkamp Frans

Bij een taalkamp Frans in Frankrijk krijg je de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven. Dit is een unieke kans om de Franse cultuur en levensstijl van binnenuit te ontdekken. Nergens zul je zo snel Frans leren spreken als in een gastgezin, want daar moet je wel! Bovendien verblijf je samen met een leeftijdsgenoot, waardoor je niet alleen zult zijn. Mocht je liever met internationale medestudenten willen verblijven, dan kun je ook voor de residentie van de taalschool kiezen. 

Taalkamp Frans met je favoriete sport of hobby 

Taalkamp Frans met surfen     

In de zomermaanden is het mogelijk om de Franse taalcursus te combineren met een leuke hobby of sport. Zo worden in de kustplaatsen Nice, Biarritz en Antibes verschillende watersporten aangeboden, waaronder zeilen, duiken en surfen. Maar het ook mogelijk om danslessen, fitnesslessen of tennistraining te volgen. Bekijk eventueel onze zomertaalkampen Frans voor meer informatie.

Taalkampen in het buitenland voor alle leeftijden

Als 16-jarige kun je eventueel ook meedoen aan de taalvakanties Frans voor volwassenen. De taalkampen voor jongeren worden voornamelijk in de schoolvakanties georganiseerd, terwijl de programma's voor volwassenen het hele jaar door plaatsvinden. Ben je benieuwd naar andere bestemmingen of talen? Bekijk dan eens ons volledige aanbod aan taalkampen in het buitenland. Zo organiseren we ook taalkampen in Spanje, Engeland, Malta of Duitsland

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes