Frans taalkamp in Nice voor jongeren


Bij een Frans taalkamp in Nice kun je Frans leren in één van de mooiste kustplaatsen van de Côte d'Azur. Het sfeervolle centrum, de prachtige stranden met diepblauw water en het aangename klimaat maken Nice de ideale bestemming voor een taalkamp Frans. In Nice zul je met een groep van internationale studenten de leukste plekjes van de stad gaan verkennen, zoals de beroemde promenade des Anglais en de Notre-Dame van Nice. Ook zijn er excursies naar musea en leuke steden in de omgeving, zoals Monaco en Cannes. Bovendien maken de Franse lessen, activiteiten en sporten als duiken of zeilen het taalkamp compleet! 

Frans taalkamp voor jongeren vanaf 8 jaar in Nice

Onze partnerschool Azurlingua Juniors organiseert Franse taalvakanties in Nice voor jongeren vanaf 8 jaar. Er zijn twee verschillende programma's, gericht op de leeftijdcategorieën 8-12 jaar en 12-17 jaar. Het taalkamp bevat naast lessen Frans een uitgebreid activiteitenprogramma en verblijf op basis van volpension. Ook wordt er een luchthaventransfer geregeld en is er 24 uur per dag toezicht. De taalkampen worden voornamelijk georganiseerd in de zomermaanden, maar jongeren vanaf 12 jaar kunnen ook in de lente en herfst een Franse taalreis naar Nice maken.  

Frans taalkamp met sporten in Nice

In de zomermaanden worden er in Nice 3 aanvullende sportprogramma's aangeboden voor jongeren van 12-17 jaar. Hierbij is het mogelijk om de Franse taalcursus in Nice te combineren met zo’n 7 uur duiken, zeilen of tennissen per week. Dit maakt Nice de ideale bestemming voor een zomerkamp in Frankrijk!

Activiteiten bij het Franse vakantiekamp in Nice

Een Frans taalkamp in Nice bevat veel activiteiten, waarbij altijd ervaren begeleiders aanwezig zijn. Er zijn veelal sport- en spelactiviteiten zoals voetbal, jeu de boule, tafeltennis, danslessen en beachvolleybal. Daarnaast ga je middagen naar het strand, krijg je een rondleiding door de stad en is er in het weekend een dagexcursie. Ook wordt er vaak iets georganiseerd in de trant van een karaokeavond, theater workshop of discoavond. 

Lessen tijdens het Franse taalkamp in Nice

Je volgt meestal een taalcursus Frans van 20 lessen per week. Jongeren van 12-17 jaar hebben daarnaast de optie om wekelijks 6 extra lessen te volgen. Bij deze lessen zul je goed Frans leren spreken, omdat er veel aandacht wordt besteed aan spreek- en luistervaardigheid.

Verblijf tijdens het taalkamp Frans in Nice

Tijdens het Franse zomertaalkamp in Nice verblijf je meestal in de residentie. De taalschool heeft wel drie verschillende residenties met veel faciliteiten, zoals een kantine en sportgelegenheden. In de residentie verblijven ook begeleiders, waardoor er continu toezicht is. Daarnaast kunnen jongeren van 12-17 jaar ook verblijven in een Frans gastgezin. Hier ervaar je een complete onderdompeling in de Franse taal en cultuur en krijg je de unieke kans om de lokale bevolking te leren kennen. 

Andere populaire bestemmingen voor Franse taalkampen

We hebben een uitgebreid aanbod aan Franse taalkampen in Frankrijk. Zo zijn Montpellier en Biarritz ook populaire bestemmingen onder jongeren. In Biarritz kun je zelfs surfen tijdens het zomerkamp Frans! Ben je benieuwd naar alle mogelijke bestemmingen voor jongeren? Kijk dan eens welke talen je nog meer kunt leren tijdens een taalkamp in het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Azurlingua Juniors

Onze partnerschool in Nice, Azurlingua Juniors , biedt een compleet programma aan voor jongeren in de leeftijd 8-17 jaar . Het programma omvat Franse lessen, accommodatie in een gastgezin of residentie, en leuke activiteiten en excursies. Lessen vinden plaats in één van de residenties (afhankelijk van waar je verblijft), die elk beschikken over compleet ingerichte klaslokalen, een kantine en sportfaciliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
8 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €610

Weer in Nice

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 20 13 9
June 24 16 10
July 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Oct 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5
Feb 13 5 6
Mar 15 7 6
Apr 17 9 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes