Frans taalkamp in Nice voor jongeren


Bij een Frans taalkamp in Nice kunnen jongeren Frans leren in één van de mooiste kustplaatsen van de Côte d'Azur. Het sfeervolle centrum, de prachtige stranden met diepblauw water en het aangename klimaat maken Nice de ideale bestemming voor een taalkamp Frans. In Nice zullen jongeren met een groep van internationale studenten de leukste plekjes van de stad gaan verkennen, zoals de beroemde promenade des Anglais en de Notre-Dame van Nice. Ook zijn er excursies naar musea en leuke steden in de omgeving, zoals Monaco en Cannes. Bovendien maken de Franse lessen, activiteiten en sporten als duiken of zeilen het taalkamp compleet! 

Frans taalkamp voor jongeren vanaf 8 jaar in Nice

Bij onze taalschool Azurlingua Juniors kunnen jongeren al op Frans taalkamp naar Nice vanaf 8 jaar. De school biedt een programma voor zowel jongeren van 8-12 jaar als van 12-17 jaar. Het taalkamp bevat naast lessen Frans een activiteitenprogramma en verblijf op basis van volpension. Ook wordt er een luchthaventransfer geregeld en is er 24 uur per dag toezicht. De taalkampen worden voornamelijk georganiseerd in de zomermaanden, maar jongeren vanaf 12 jaar kunnen ook in de lente en herfst op taalreis naar Nice

Frans taalkamp met sporten in Nice

Nice is de ideale bestemming voor een zomerkamp in Frankrijk, omdat jongeren van 12-17 jaar in de zomer de keuze hebben tussen 3 aanvullende sportprogramma’s. Hierbij is het mogelijk om de cursus Frans te combineren met zo’n 7 uur duiken, zeilen of tennissen per week! 

Activiteiten bij het Frans vakantiekamp in Nice

Het Frans taalkamp in Nice bevat veel activiteiten, waarbij altijd ervaren begeleiders aanwezig zijn. Er zijn spelletjes en sportactiviteiten zoals voetbal, jeu de boule, tafeltennis, danslessen en beachvolleybal. Daarnaast gaan de jongeren middagen naar het strand en is er in het weekend een dagexcursie. Ook is er bijvoorbeeld een strandmiddag, stadstour, karaokeavond, theater workshop of discoavond. 

Lessen tijdens het Franse taalkamp in Nice

Jongeren volgen meestal een taalcursus Frans van 20 lessen per week. Jongeren van 12-17 jaar hebben daarnaast ook de optie om wekelijks 6 extra lessen te volgen. Bij de lessen zullen de jongeren goed Frans leren spreken, omdat er veel aandacht wordt besteed aan spreek- en luistervaardigheid.

Verblijf tijdens het taalkamp Frans in Nice

Tijdens het Frans zomerkamp in Nice verblijven jongeren meestal in de residentie. De taalschool heeft wel drie verschillende residenties met veel faciliteiten zoals een kantine en sportgelegenheden. In de residentie verblijven ook begeleiders, waardoor er continue toezicht is. Daarnaast kunnen jongeren van 12-17 jaar ook verblijven in een Frans gastgezin. Hierbij worden ze volledig ondergedompeld in de Franse cultuur en krijgen ze de unieke kans om de lokale bevolking te leren kennen. 

Andere populaire bestemmingen voor taalkampen 

We hebben een uitgebreid aanbod aan taalcursussen voor jongeren in Frankrijk. Zo zijn Montpellier en Biarritz ook populaire bestemmingen onder jongeren. In Biarritz kunnen jongeren zelfs surfen tijdens hun taalkamp! 

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Azurlingua Juniors

Onze partnerschool in Nice, Azurlingua Juniors, biedt een compleet programma aan voor jongeren in de leeftijd 8-17 jaar. Het programma omvat Franse lessen, accommodatie in een gastgezin of residentie, en leuke activiteiten en excursies. Lessen vinden plaats in één van de residenties (afhankelijk van waar je verblijft), die elk beschikken over compleet ingerichte klaslokalen, een kantine en sportfaciliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
8 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
15/03/2020 - 24/10/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €450

Weer in Nice

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 13 5 6
Maart 15 7 6
Apr 17 9 8
Mei 20 13 9
Juni 24 16 10
Juli 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Okt 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes