Zomerkamp Frans voor jongeren

Een zomerkamp Frans is de ideale optie als je graag jouw Franse taalvaardigheden wilt verbeteren, maar ook optimaal wilt genieten van de zomer. Bij onze zomerkampen besteed je ongeveer 3-4 uur per dag in het klaslokaal en heb je daarna veel tijd om mee te doen aan activiteiten en excursies. Onze partnerscholen verwelkomen jongeren van over de hele wereld. Doordat je samen verblijft, lessen volgt én activiteiten onderneemt, zul je makkelijk nieuwe vrienden maken en in contact komen met verschillende culturen. Maar de cultuur die je het beste leert kennen is de Franse cultuur, omdat je vaak in een Frans gastgezin verblijft.

Zomerkampen Frans in Frankrijk:
Zomerkamp Frans in Antibes (8-17 jaar)
12-17 jaar: met zeilen, dansen, fitness of het DELF examen 
Zomerkamp Frans in Nice (8-17 jaar)
12-17 jaar: met duiken, tennis of zeilen 
Zomerkamp Frans in Biarritz (14-17 jaar)
14-17: met surfen
Zomerkamp Frans in Montpellier (11-16 jaar)
Zomerkamp Frans in Parijs (12-17 jaar)

 Zomerkamp Frans in het buitenland

Frans leren tijdens een zomerkamp Frans 

Bij het Franse vakantiekamp zul je op verschillende manieren aan jouw Franse taalvaardigheden werken. Enerzijds zul je natuurlijk Frans leren door middel van de Franse lessen die je volgt. Je komt in kleine klassen terecht, waar je veel individuele aandacht krijgt van de docent. Maar ook buiten het klaslokaal zul je volop met de Franse taal bezig zijn. Doordat je zowel met je internationale leeftijdsgenoten als in je gastgezin kan oefenen met Frans spreken, zal jouw taalkennis snel vooruit gaan. Wil je toch nog iets meer uitdaging? Kies dan voor de DELF-examencursus in Antibes

Een zomerkamp Frans waarbij  je de hele dag door Frans leert 
Bij het Franse vakantiekamp zul je op verschillende manieren aan jouw Franse taalvaardigheden werken. Enerzijds zul je natuurlijk Frans leren door middel van de Franse lessen die je volgt. Je komt in kleine klassen terecht, waar je veel individuele aandacht krijgt van de docent.  Maar ook buiten het klaslokaal zul je volop met de Franse taal bezig zijn. Doordat je zowel met je internationale leeftijdsgenoten als in je gastgezin kan oefenen met Frans spreken, zal jouw taalkennis snel vooruit gaan. Wil je toch nog iets meer uitdaging? Kies dan voor de DELF-examencursus in Antibes. 

Waaruit bestaat een zomerkamp Frans?

Zomerkamp Frans met begeleiding     

Naast een Franse taalcursus, bevat een vakantiekamp Frans activiteiten, excursies en verblijf op basis van half- of volpension. Je kunt doorgaans kiezen uit een verblijf in een gastgezin of jongerenresidentie. Wat het Franse zomerkamp nog completer maakt, is de mate waarin er begeleiding en toezicht is. Niet alleen tijdens de lessen en in de accommodatie is er supervisie, maar ook bij de activiteiten en excursies gaan er ervaren groepsleider mee. Ook kan er een luchthaventransfer en begeleiding tijdens de vlucht worden geboekt.

Sportactiviteiten bij een zomerkamp Frans

Er is altijd wel een taalkamp Frans dat past bij jou interesses. Je kunt kiezen uit wel 6 verschillende sporten, zoals zeilen en dansen. Zo kun je bij het zomerkamp Frans in Antibes kiezen uit zeilen en dansen en bij het zomerkamp Frans in Nice kun je kiezen uit duiken, tennis of zeilen. 

Andere activiteiten bij het zomerkamp Frans

Een extra sportpakket is absoluut geen must bij het zomerkamp Frans in Frankrijk. Ook het algemene activiteitenprogramma van de taalschool bevat namelijk genoeg leuke activiteiten. Dit zijn onder andere sportactiviteiten, spelletjes en avondactiviteiten, zoals een discoavond. Daarnaast krijg je een tour door de stad en ga je de leukste plekjes verkennen, waar het strand natuurlijk ook bij hoort als je kiest voor één van de kustplaatsen. Verder ga je op excursie naar de voornaamste steden of andere leuke attracties in de buurt, zoals een pretpark of zeeaquarium.

          Zomerkamp Frans inclusief activiteiten

Populaire bestemmingen voor een zomerkamp Frans

Bij een Frans taalkamp kun je kiezen uit 6 bestemmingen, die ieder hun eigen pluspunten hebben.  Zo is Parijs een geliefde bestemming vanwege alle populaire bezienswaardigheden in deze stad. Daarnaast liggen Nice en Antibes aan de Franse Côte d'Azur waar je de mooiste stranden van Frankrijk vindt en een prettig klimaat. Dit zijn dus ideale bestemmingen voor een taalkamp Frans in de zomervakantie. Wat deze bestemmingen daarnaast nog aantrekkelijker maken, zijn de sporten waarmee je de taalcursus Frans hier kunt combineren. Daarnaast is Biarritz de ideale bestemming als jij graag wilt leren surfen. Surfers van over de hele wereld komen naar deze stad om te kunnen profiteren van de ideale golfen.

Zomerkampen Frans, Spaans, Duits en Engels

Wil je graag op taalkamp, maar ben je er nog niet helemaal uit welke taal je wilt leren? Bekijk dan ons complete aanbod aan taalkampen voor jongeren. Zo kun je ook DuitsSpaansFrans of Engels leren in het buitenland. Ben je 16 jaar of ouder en benieuwd naar meer bestemmingen voor een zomerkamp Frans? Wellicht is een taalvakantie Frans voor volwassenen dan iets voor jou. Maar ook voor jongeren zijn er nog veel andere bestemmingen voor een zomerkamp in het buitenland.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes