Taalkamp in Nice voor jongeren


Bij een taalkamp in Nice kun je Frans leren in één van de mooiste steden van de Franse Rivièra. Nice staat dan ook bekend om de prachtige stranden met azuurblauw water en de sfeervolle boulevard des Anglais. Daarnaast heeft Nice een oud stadscentrum, dat ‘Vieille Ville’ wordt genoemd. Hier vind je interessante musea en bezienswaardigheden, zoals de kathedraal Sainte-Réparate en het Lascaris paleis. Nice is als hart van de Côte d'Azur een uitstekende uitvalsbasis om andere mooie plaatsen uit deze bekende vakantieregio te verkennen, zoals St. Tropez en Antibes. Bovendien kan de taalcursus in Nice worden gecombineerd met leuke watersporten. Dit alles maakt Nice de ideale bestemming voor een zomerkamp in Frankrijk!  

Een zeer compleet taalkamp voor jongeren in Nice
Onze partnerschool Azurlingua Juniors biedt een zeer compleet programma voor jongeren vanaf 8 jaar. Het standaard programma bestaat uit lessen Frans, accommodatie, maaltijden en activiteiten. Daarnaast kunnen 12- tot 17-jarigen ´s zomers hun Franse taalcursus combineren met 5 middagen zeilen, tennissen of duiken per week. Zo kunnen ze optimaal van hun zomervakantie genieten! Bovendien is het taalkamp ook inclusief luchthaventransfer en maaltijden. 
Taalkamp voor jongeren van 12-17 jaar in Nice
Het taalkamp voor jongeren van 12-17 jaar wordt zowel in de zomer, lente als herfst aangeboden. De jongeren volgen een taalcursus Frans van 20 of 26 lessen per week, waarbij er veel geoefend zal worden met Frans spreken. Het taalkamp bevat verder 2 excursies per week en leuke activiteiten zoals spelletjes, filmavonden en strandmiddagen. Ook worden er sporten georganiseerd, zoals basketbal, badminton en volleybal.
Zomerkamp in Nice voor jongeren van 8-12 jaar
Het taalkamp voor jongeren van 8-12 jaar vindt plaats in de zomer en bestaat uit 20 Franse lessen per week. Het bevat dagelijkse activiteiten en een dagexcursie in het weekend. Zo gaan de jongeren bijvoorbeeld samen bowlen, jeu-de-boulen, midgetgolfen of shoppen. 
Accommodatie bij het vakantiekamp in Nice
Er zijn bij het taalkamp in Nice verschillende verblijfsopties. Jongeren van 8-12 jaar verblijven in de schoolresidentie en jongeren van 12-17 kunnen kiezen tussen een Frans gastgezin en één van de 3 zomerresidenties. Door samen op de campus te wonen, zullen jongeren hun medestudenten goed leren kennen! Maar een verblijf in een gastgezin biedt een unieke kans om meer te leren over de Franse cultuur.
Begeleiding tijdens het taalkamp naar Nice
Bij het Franse taalkamp in Nice is er de hele dag door begeleiding aanwezig, zowel tijdens de activiteiten, lessen als in de accommodatie. Bovendien kunnen jongeren onder de 16 jaar de accommodatie niet zomaar verlaten en geldt er voor jongeren boven de 16 jaar een avondklok. Zo zal hun veligheid goed worden gewaardborgd.  
Taalkampen in Frankrijk
We hebben ook nog andere bestemmingen voor taalkampen in Frankrijk. Zo is een taalkamp in Biarritz ook ideaal voor jongeren die Frans leren graag combineren met sporten. Vooral surfen is hier erg populair! Bekijk voor meer informatie ons totale aanbod aan taalcursussen in Frankrijk voor jongeren.

Een zeer compleet taalkamp voor jongeren in Nice

Onze partnerschool Azurlingua Juniors biedt een zeer compleet programma voor internationale jongeren vanaf 8 jaar. Het standaard programma bestaat uit lessen Frans, activiteiten, accommodatie, maaltijden en een luchthaventransfer. Dagelijks worden er leuke activiteiten en excursies georganiseerd. Daarnaast kunnen 12- tot 17-jarigen die het maximale uit hun zomertaalkamp in Nice willen halen, de taalcursus combineren met 5 middagen zeilen, tennissen of duiken per week!

Taalkamp voor jongeren van 12-17 jaar in Nice

De taalvakanties in Nice voor jongeren van 12-17 jaar worden zowel in de zomer, lente als herfst aangeboden. Je volgt hierbij een taalcursus Frans van 20 of 26 lessen per week, waarbij je veel zult oefenen met Frans spreken. Het taalkamp bevat verder 2 excursies per week en leuke activiteiten, zoals spelletjes, filmavonden en strandmiddagen. Ook worden er sporten georganiseerd, waaronder basketbal, badminton en volleybal.

Taalkamp in Nice voor jongeren van 8-12 jaar

Het taalkamp Frans in Nice voor jongeren van 8-12 jaar vindt plaats in de zomer en bestaat uit 20 Franse lessen per week. Het bevat dagelijkse activiteiten en een dagexcursie in het weekend. Zo worden er activiteiten georganiseerd in de trant van bowlen, jeu-de-boulen, midgetgolfen of shoppen. 

Accommodatie bij het vakantiekamp in Nice

Er zijn bij het taalkamp in Nice verschillende verblijfsopties. Als jongere van 8-12 jaar kun je verblijven in de schoolresidentie. Als jongere van 12-17 kun je kiezen uit een gastgezin en één van de 3 zomerresidenties. Door samen op de campus te wonen, zul je je medestudenten goed leren kennen! Maar een verblijf in een Frans gastgezin biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over de Franse cultuur.

Begeleiding tijdens het taalkamp in Nice

Bij het Franse taalkamp in Nice zijn er de hele dag door begeleiders aanwezig, die instaan voor de veiligheid van alle cursisten. Zowel tijdens de activiteiten, lessen als in de accommodatie is er toezicht. Daarnaast kunnen jongeren onder de 16 jaar de accommodatie niet zomaar verlaten en geldt er voor jongeren boven de 16 jaar een avondklok.

Taalkampen in Frankrijk

We hebben ook nog andere bestemmingen voor een taalkamp in Frankrijk. Zo is een taalkamp in Biarritz ideaal voor jongeren die het leren van de Franse taal graag combineren met sporten. Vooral surfen is hier erg populair! Bekijk eventueel onze zomerkampen Frans, indien je geïnteresseerd bent in een taalkamp met aanvullende sportactiviteiten. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welke taal je wilt leren, bekijk dan ons complete aanbod aan taalkampen voor jongeren

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Azurlingua Juniors

Onze partnerschool in Nice, Azurlingua Juniors , biedt een compleet programma aan voor jongeren in de leeftijd 8-17 jaar . Het programma omvat Franse lessen, accommodatie in een gastgezin of residentie, en leuke activiteiten en excursies. Lessen vinden plaats in één van de residenties (afhankelijk van waar je verblijft), die elk beschikken over compleet ingerichte klaslokalen, een kantine en sportfaciliteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
8 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €610

Weer in Nice

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Oct 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5
Feb 13 5 6
Mar 15 7 6
Apr 17 9 8
May 20 13 9
June 24 16 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes